Pročitaj na portalu
Članak

PlayStation Portal već je rasprodan u Japanu

Mobilni uređaj PlayStation Portal izlazi u studenome po cijeni od 220 eura. Bit će sposoban isključivo streamati igre s PS5 preko WiFi-a, što efektivno omogućuje igranje u pokretu.

Japanci su po tom pitanju "manijaci". Kupuju unaprijed sve kaj novog izađe u Japanu bilo dobro ili ne 😆

Japanese Funny GIFs | Tenor

U Japanu bi se rasporadala i magla, samo da piše playstation na njoj, tako da nisu kompetentni s ostatkom svijeta, barem što se toga tiće.

Nightyx Pa ne baš.

PS je popularan u Japanu ali Nintendo je tamo kralj.

Daleko je popularniji.

Sve verzije Switcha su prodane u cca. 28 milijuna komada.

PS4 npr. u skoro 10 godina "samo" 7,8 milijuna dok je PS5 trenutno malo preko 3 milijuna komada.

EU je najjača regija za Sony.

Ispravite me ako griješim.

StarFox_N Znam da Nintendo tamo rula, ali cinjenica je da su japanci ludi za tehnologijom, pogotovo ako ima veze sa gamingom, pa ostavši microsoft i xbox sastrane, dajem zaključak da japanci jako vole sony, a pogotovo prijenose pizdarije kao što je i beskorisni ps portal (nintendo je zemlja i zrak za bilo što prijenosno).

Nightyx

Istina da vole svu tehnologiju koju mogu nosit u rukama i koristit ju dok gradom hodaju. Koliko znam oni su imali prvi u svijetu prijenosni cd player tj. walkman (discman). Naravno, bio je Sonyjev.

Kada je nešto bilo upitno od kvalitete i samo si rekao pa to je od Sonyja. E onda to je sigurno dobro.

Da se ne lažemo Sonyjevi proizvodi su bili inovativni i najbolji na tržištu 80-tih i ušli jači u 90-te i u novom mileniju su počeli lagano padati osim ajd u gaming branši sa svojim ručnim gaming pizadrijama, stolnim konzolama i popratnim sadržajem.

• buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Japanci prije svega vole da je prijenosno. I nekad malo genocida sa strane.

Ok rasprodao se ali pitanje je koliko su Portala pustili u prodaju..

StarFox_N Točnije 9,471,263 PS4 prodana su u Japanu. 4,280, 020 PS5 prodana su u Japanu. Usporedbe radi, zajedno xbox x i s prodani su u japanu u 492, 436 komada a nintendo swich u 30,790,000. Tako kažu brojke.