PlayStation Portal već je rasprodan u Japanu
Mobilni uređaj PlayStation Portal izlazi u studenome po cijeni od 220 eura. Bit će sposoban isključivo streamati igre s PS5 preko WiFi-a, što efektivno omogućuje igranje u pokretu.
Mobilni uređaj PlayStation Portal izlazi u studenome po cijeni od 220 eura. Bit će sposoban isključivo streamati igre s PS5 preko WiFi-a, što efektivno omogućuje igranje u pokretu.
U Japanu bi se rasporadala i magla, samo da piše playstation na njoj, tako da nisu kompetentni s ostatkom svijeta, barem što se toga tiće.
Nightyx Pa ne baš.
PS je popularan u Japanu ali Nintendo je tamo kralj.
Daleko je popularniji.
Sve verzije Switcha su prodane u cca. 28 milijuna komada.
PS4 npr. u skoro 10 godina "samo" 7,8 milijuna dok je PS5 trenutno malo preko 3 milijuna komada.
EU je najjača regija za Sony.
Ispravite me ako griješim.
StarFox_N Znam da Nintendo tamo rula, ali cinjenica je da su japanci ludi za tehnologijom, pogotovo ako ima veze sa gamingom, pa ostavši microsoft i xbox sastrane, dajem zaključak da japanci jako vole sony, a pogotovo prijenose pizdarije kao što je i beskorisni ps portal (nintendo je zemlja i zrak za bilo što prijenosno).
Istina da vole svu tehnologiju koju mogu nosit u rukama i koristit ju dok gradom hodaju. Koliko znam oni su imali prvi u svijetu prijenosni cd player tj. walkman (discman). Naravno, bio je Sonyjev.
Kada je nešto bilo upitno od kvalitete i samo si rekao pa to je od Sonyja. E onda to je sigurno dobro.
Da se ne lažemo Sonyjevi proizvodi su bili inovativni i najbolji na tržištu 80-tih i ušli jači u 90-te i u novom mileniju su počeli lagano padati osim ajd u gaming branši sa svojim ručnim gaming pizadrijama, stolnim konzolama i popratnim sadržajem.
Japanci prije svega vole da je prijenosno. I nekad malo genocida sa strane.
Ok rasprodao se ali pitanje je koliko su Portala pustili u prodaju..