Temu web trgovina
Htio napisat nešto u temi zadnje kupljeno, dobiveno ali postoji već Temu tema pa ajd tu.
Neznam jel se to isplati sa te trgovine kupovat.
Povoljno je i sve je to ok a moj slogan je da nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari.
Slogan njihov im je tipa "kupuj kao bilioner" i kad tak imaju riječi vabilice, mora da postoji nešto drugo u pitanju.
Svakodnevno mi reklame iskaču gdje god nekaj čitam i na YT i svaki video bez njih ili Notino ne može proći.
Nečem dobrom ne treba non stop reklama kaj ne?
- Uređivano
- Uređivano
Nakupovao sam razne stvari za sa Temua.
Sve je došlo ok i valjano. Sumnjivo jeftino i zašto i kako se to njima isplati neznam. Postoji politički razlog te trgovine ili neki namjerni kineski pokušaj dominacije nad ostalim skupljim shopovima? Neznam.
Znam da sam kupio 3 prijenosna atomizera, 10 ml za parfeme po 60 centi. Na Notinu su isti takvi od 5 ml koštali 11, 15 i 20 eura ovisno o boji. Nekad i 40 eura jer je premium metalni lol.
Kupio sam posudice za odsipat proteine, putne, teren itd. Na gymbeam.hr koštaju 10x više. Neusporedivo. Dobro sam oprao/dezinficirao i nema straha.
Gumene putne posudice za kreme i šampone također odlične. Pizdarije za kupaonu i wc drže. Kuhinjski dodaci također.
Konfekcijski metar, 50 centi 3 komada.
Neke tipkovnice, 10 eura.
Jedino što nisam i neću kupiti sa Temu jesu beštek, kuhače, noževi i sve što dotiče hranu. To je svetinja. Neznam od kakve sirovine to proizvode.
Zna li netko neki Temu trik za novi acc? Vidim sad daju gimbal besplatno
Fenix to je i meni iskakalo neke dane. Jesi uspio ugrabit džabe ili za nikakve novce? Volio bi i ja ugrabit jedan primjerak.
yakuza_stinger nisam ni pokusao jos, ali budem s ovom Brijacevom metodom
Fenix taman sam oživio stari mob iz mrtvih radi nekih slika koje su mi ostale. Tako da sam spreman
Znači da app u suštini iščitava hardveraj moba. Vjerojatno slično kao Steam za PC
Da potvrdim. Novi account na istom mobu neda popust. Napiše nešto u stilu "Purchase has been made on this device"
Na mom starom mobu je dao popust pa sam drmnuo gimbal za 7,5 eura, al me natjerao da moram potrošit 20€. Koristio sam taj isti novi account.
Usput sam uzeo set ključeva za matice i tak to kaj mi zapravo i treba pa ajde.
Taj gimbal na mom aktualnom mobu košta 133 € i nudi mi popust 47% - cca 70€ me košta.
Na starom mobu me košta 70€ (doslovno isti model, al valjda drugi seller) al sam smanjio na 7,5 €
Sad kad ti stigne pa skužiš da je cijeli od plastike i da ne vrijedi ni tih 7,5 eura.
Zero ima raznih jeftinjoza, ovaj bi trebao bit među boljima. Ali kao i uvijek čekam iskustvo iz prve ruke
Temu je plastičnjača i sve, al ima kvalitetnih mehaničkih tipkovnica ili masažera. Uglavnom ciljam tak neke bolje stvari jeftino.
Jeftine plastične pizdarije koje se masovno kupuju su ionako jeftine uvijek. A često služe kao otpad
Kad smo već kod jeftinog, onaj mini trimer kojeg sam naručio s Temua radi zasad sasvim ok. Nije problem naručiti nešto za par eura kad se uklepaš nekom iz obitelji tko treba još nešto pa bude lakše skupiti tih 20e.
Zero ima jedan romski zlatni trimmer koji se tam pojavljuje. Al nemam potrebe pošto ionak imam džunglu na glavi
Jedini artikl koji mi je relativno loš je neki Dashcam koji sam pikuno još i prije. Samo nisam detaljno pročio niti testirao kako radi. Baš je ona jeftina plastičetina fish eye full HD kamera s lošim LCD ekranom. Ali čak ima kamericu i naprije i nazad
yakuza_stinger bas me zanima kakav ce bit. Recenzije su sve odlicne