Temu web trgovina
- Uređivano
Fenix Ide iz Kine ali je daleko brže od alija…meni ova prva narudžba unutar 2 tjedna.
Konstantni tracking…dostavio overseas.
Mada se mnogo piše negativno za temu…kao da prikupljaju podatke…i zbog toga mogu nuditi ovake stvari daleko jeftinije e sad kolko je to istina otom potom…
Na samom početku su novim korisnicima nudili nintendo switcheve po par eura…neki su čak i oled verzije ugrabili…tak da ono…zanimljivo je sve to skupa.
- Uređivano
Meni je izletilo na facebook-u i preko tog linka na facebook-u mi je izbacilo popust, ovako kad sam otišao na app i našao ručno tipkovnicu nije bilo popusta. Nisam siguran traje li i dalje, ali probaj malo guglati Temu pa bi ti trebalo izbaciti neki deal na Instagramu ili Facebooku kako to već ide sa špijuniranjem jer sam čuo da su ljudi tako dobili ponudu kad su čuli od drugih ljudi za tipkovnicu pa išli guglati. Preporuka da ako dobiješ deal da platiš jednokratnom karticom od Revoluta čisto za svaki slučaj radi ovih gluposti što pišu za Temu.
Tipkovnica je MageGee 60% Mechanical Gaming Keyboard pa možeš i to malo proguglati.
Premjestio u novu temu. Naručili neke pizdarijice sinoć pa ćemo vidjet. Inače, žena mi se ne skida s Aliexpressa, barem jednom mjesečno naručuje svašta s njega i zasad je razočarana. Kaže na Aliju bolje cijene i ima više toga
Da ne kažem da mi je bila postavljena UK regija i tamo imaju ogromne popuste i kupone, a kad sam prebacio na HR regiju apsolutno ništa ne prolazi i skuplje je
prayer To je čisti marketing…realno kada izbrojiš iznos zapravo to sve i toliko košta…a tebi se lijepo vidi kao free
Nemam pojma koliko košta ali znam da sam dobio čarape i tipkovnicu za 20€. Ja sretan
prayer Ma joj jasno…nisam mislio ništa loše..želio sam ti samo reći da npr neki artikl koji ti je danas 5e…ti vrlo lako može sutra biti 2e.
Za aliexpress ima super aplikacija mislim da se zove alihelper gdje ti za željeni artikl pogleda da li ima jeftiniji seller…i kako se cijena mijenjala kroz određeni period…pa otprilike znaš koliko realno plačaš.
Mada ono…teško je kineze prevarit…oni zarađaju kako god pogledaš.
Na onoj nekoj njihovoj stranici piše "out for delivery" pa onda "special delivery agreement". Što im to znači?
Došlo sve prije par dana, ali tek sam danas stigao otvoriti. Sve je kako piše, iako sam ja zabunom valjda kupio remen za Apple Watch krive veličine. No sve ostalo štima. Kutija u kojoj je došlo sve izgleda kao da su prije u njoj koku švercali
Evo moj feeback, prije cca tjedan i pol, naručio sam 4 artikla, čisto da isprobam stranicu i da vidim hoce li biti nekih dodatnih troškova ili problema, no na moje iznenađenje, nakon tih tek tjedan i pol, nazove me čiko iz overseasa da imam dostavu, pogodite, dostava je sa stranice Temu, artikli uredno zapakirani, svi na jednom mjestu i bez ikakvih dodatnih naplata….jel to slučajno ispalo tako ili ne, ali stiglo je ekstremno brzo, točno ono što sam naručio i uredno zapakirano. Thumbs up!
- Uređivano
Navodno za nove korisnike oko 8€ mehanička tipkovnica: https://share.temu.com/QB9Ni8z9WoA
Treba otići na ovaj link na mobu na kojem nije već nije korišten temu, registrirat se itd, ubacit u košaricu i unijet ovaj kod: tad10426
Ako vam kaže da je 10€ minimalan iznos odete na podršku i tražite da vam skinu limit.
Brijac A ne nije Novi korisnik prvi post
Ovakve eskapade zaslužuju permu instant
Tko želi klikat, klikat će. Moja žena, recimo. Bolje se potrudila neko Bricov kolega s Mall hr