Odigrao i ovo, odradio dvije sezone i riješio WRC naslov:

S PC verzijom sve skupa cca 30-ak sati igranja. Da rezimiram gore što je @milicevic87 pisao:
Jedino što mi je u ovom rally naslovu izvanredno je feeling vožnje/fizika, te zvuk automobila i sound effectsa.
I naravno što je sve bilo licencirano u skladu sa stvarnim lokacijama na kojima se vozi WRC + odlična dual sense podrška naspram standardnog kontrolera.
Ono što je bilo razočaravajuće je svakako grafički prikaz koji bi mogao proći na prijelazu iz PS3 u PS4 generaciju, cijeli koncept kampanje i nedovoljno ispečen koncept upravljanja timom i financijama (to su kao ubacili reda radi pa ubrzo postane nepotreban napor), dosta čudan damage model gdje ti kao auto bude totalno demoliran, ali ti to uopće ne osjetiš u performansama, prilično loš PC port gdje performanse nikako ne odgovaraju onome što vidim na ekranu (s time da mi DLSS uopće nije radio + na plejci je framerame isto znao otići debelo ispod 60 što je za ovakvu igru baš bitno da su performanse stabilne) i još neke stvari da sada ne idem u prevelike detalje.
Što se tiče rally igara, Dirt Rally 2.0 ostaje mi najbolje iskustvo koje se trenutno može dobiti. Šteta za propuštenu priliku kada su dobili WRC licencu.
Za mene nekih 7/10.