Huge what??Par postova gore ti pise da je PC samo.. a i u PC podforumu je pa ono..Ma gledao sam na mobu pa nisam primjetio da je igra na PC "odjelu" uglavnom budem ti dao huge sljedeci put kada te vidim Btw Nadam se da igra nije zahtjevna :)
Escape from Tarkov
https://www.youtube.com/watch?v=etwETB-IaMs
Taktički shooter i još će biti poprilično realistična igra.
Dolazi nova generacija fps-a.
Osim vrlo impresivne grafike ne vidim sta igra nudi...isprazno lutanje po dosadnoj mapi gdje uocite i upucate neprijatelja jednom svakih sat vremena...ne vidim da ce to privuci vecu publiku koja ce prije igrati neke dinamicnije igre
Zadnji primjer takve nepopulrnosti je PUBG...
Osim vrlo impresivne grafike ne vidim sta igra nudi...isprazno lutanje po dosadnoj mapi gdje uocite i upucate neprijatelja jednom svakih sat vremena...ne vidim da ce to privuci vecu publiku koja ce prije igrati neke dinamicnije igreA pogledaj kakve su igre popularne među PC master rason, PUBG, LoL, WoT i slični poluproizvodi... netriba te čudit ako ovo govno zaživi
Sto je tocno WoT? World of Tarcraft?
Ali imas pravo, bolje je igrati remastere i 15. nastavak necega od novih igara..
World of Tanks?
Al to nije niti u top 10...
Iskreno ne razumijem zašto itko ovo naziva govnom, a da nije ni probao igru koja prema videu izgleda u najmanju ruku sasvim solidno. Grafički privlačna igra s dubokom mehanikom razvoja oružja i realističnijim pristupom prema samoj akciji. Ovo vuče po realizmu na Armu 3 koja je ne samo popularna, već i izuzetno kvalitetna.
Nije to bilo tko...
Iskreno ne razumijem zašto itko ovo naziva govnomZato jer je trenutno popularno igre koje nisu izašle nazivat govnon... friški primjer COD WWII
Ovo će vjerojatno biti manje govno, nego ijedan remaster ili rimejk u zadnjih nekoliko godina. Slažem se novi CoD. Pljuje se zesce po njemu, a igra će se vjerujem masovno prodavati i zasigurno neće biti toliko loša kolikom je, iz čudnih razloga, ljudi već sad pokušavaju praviti.
S jednom bitnom razlikom.. CODu je ovo vec 15. ili 16. iteracija, ako ne i vise. I to vec davno provjerene i prozvakane formule. EFT je nesto novo i neznamo puno o njemu. Druga je stvar sto Wolf provodi neku svoju politiku...
Hahahaaha...da call of duty se nesmije komentirati. Ipak je tek osamnaesti nastavak u istom engineu.A ove godine je i tematika nova...ohh wait!?
Nitko nije rekao da je tematika u codu nova, niti da će igra biti dobra, a pogotovo da ću je ja uopće zaigrati. Zanima me kao i Battlefield i ostala genericna sranja zadnjih godina.
Samo kazem da mi ovo ne izgleda toliko loše i malo mi vuče na Stalker, a Stalker serijal mi je odlican. Ovo i novi metro su mi trenutno jedini fps-ovi koje mogu zamisliti da igram i ako bi se dice sjetio dobar bad company naslov izbaciti i da bude zabavan kao onaj prošli...
Samo sam povukao paralelu izmedu novog IPa i reciklaze koja se prodaje... Nista drugo. EFT nece biti kao Metro, Stalker ili bilo koji SP s elementima RPGa, vec online napucavanje s ogromnom razinom kustomizacije oruzja. Dakle, ako ne volis "genericna" sranja onda pretpostavljam da ne volis ni onu drugu stranu "negenericnu" , pa stoga bi ovaj naslov mogao biti too much za tebe.
di je Emilijo kad triba bacit usporedbe prodaje CODa i tih neki Stalkera, Metroa i pustih pizdarija.... 8)
Wolf provodi politiku, samo politika...
Ma u stvari, kad bolje razmislim, i ovo će biti sranje...
Nemoj ga provocirati Wolf, sad će statistike krenuti...
Nema tu puno filozofije Wolf, nastavi s flejmanjem i idu sankcije. Jednostavno.