Tzereen Horizon generičan i dosadan izgled. Jebote, što neću pročitati. Igra koja služi kao primjer kad nekom hoću pokazat PS5 i OLED.
wooddiebone A dobro, u pravu je kad kaže da se neprijatelji izgube u raslinju. Trebali su razmislit iz Guerille da im ubace reflektore na glave da ih vidimo uvijek. Možda i da su plavi kad su beštije na miru, a da su crvene kad su u combatu. Aha ček…🤣🤣🤣
Fico member Koji je baš bezličan, šture i jednolike palete boja Imas u opcijama pod Accessibility razlicite filtere za daltonizam koje si vjerojatno upalio. Ne vidim drugi scenarij u kojem tvoja recenica drzi imalo vode.
Brijac Uživao i u Horizonu i u Tsushimi i definitivno su mi u vrhu igara ove generacije. Kužim i ljude kojima jedna od ovih ili obje igre i nisu baš nešto, ali vjerujem da su većini vrlo dobre/odlične.
Tzereen Apsolutno. Meni recimo GTA nije sjeo. Ni Skyrim. Nisu moj tip igara, ali ne znači da su igre loše.
StarFox_N Meni osobno kao igre. Elden odličan, Horizon vrlo dobar, Tsushima dobar. Sve 3 igre mi imaju predivne svjetove. Svaka na svoj način. Tsushima najljepši, Elden najzanimljiviji za istraživanje a Horizon tu negdje u sredini.
Zero Member se malo nespretno izrazio, ali kužim što zeli reći o bezličnosti i generičnosti, no o tome smo već govorili u pripadajućoj temi. Nema potrebe odmah povlačiti kartu s ukusima, makar smiješnije od ovoga mi je samo kad se nabrojane ekskluzive spominju u kontekstu podcijenjenih igara. To nije izokretanje teza, to je bacanje teza s planine low level trolanja. Molim vas, ne radite to.
wooddiebone Zero Definitivno se nijedna od spomenutih igri ne može zvat podcjenjenom. Sve tri su jako dobro prošle i kod publike i kod kritike i prodajno.
Fico Member je na forumu vec godinama i poznat je po svojim izjavama. Siguran sam da u njima nema niceg nespretnog.
TITANXIS To je Horizonu glavni adut jer lepo zbilja izgleda sve u njem i pravi je primjer AAA igara kaj se izgleda tiče.