Memoari i sadašnjost jednog pirata krivog „po svim točkama optužnice“.
Nema džabe ni u stare babe
Odlična kolumna Zero !!
: :
Odlican tekst. Jako mi se svidja. Mislim da smo svi prosli manje vise slican put kao ti.
Slušao Zimmerov Time dok sam čitao. Ovo je bilo epsko.
Odlična kolumna :
Tako je to bilo, dobra stara vremena cekanja omiljenog ps2 dilera u nekoj mracnoj ulicici...
Tako je to bilo, dobra stara vremena cekanja omiljenog ps2 dilera u nekoj mracnoj ulicici...Mislim da je većina dobila paket s igrama doma i plaćala pouzećem, pretpostavljam da su mračne uličice za druge oblike plaćanja
Svatko se snašao onako kako je mogao...Tako je to bilo, dobra stara vremena cekanja omiljenog ps2 dilera u nekoj mracnoj ulicici...Mislim da je većina dobila paket s igrama doma i plaćala pouzećem, pretpostavljam da su mračne uličice za druge oblike plaćanja
Misliš, plaćali su onim čime su mogli
Znači, djeco, čuvajte se dobro pirata!
He he treba i to znati, bitno se snaci i igrati omiljene igre...sve za gaming :)
Kod mojeg dobavljača igra za PS2 koštala je 30 kn... pošto sam onda bio klinac nisam previše znao o igrama pa mi je kad bi došao samo nahvalio sve igre koje je imao, a ja bi birao ono što mi se činilo kao da će mi se svidjet. Malo je reć da sam puno puta završio sa smećem od igre, ali bilo je i puno dobrih igara.
Razmjene je isto bilo, a sve je prestalo nakon kupnje PS3.... ah, good times... kad smo već kod toga, baš sam danas vidio tog lika od kojeg sam uzimao igre nakon 100 godina.
Meni je sada piratstvo zamjenio Kinguin i CJS keys. Po jeftinim cijenama originali...to mi je jos bolje
Baš fino sročeno, vidi se da je pisano od srca
Bio sam i ja nekada na piratima kada nisam imao svoje izvore prihoda i kada je gaming općenito bio prilično nedostupniji, no od kada sam počeo raditi, redovito kupujem sve igre koje igram, za one najbolje padnu i preorderi nekad.
Zadnje što sam skinuo preko torrenta bio je Pillars of Eternity, čisto da provjerim ako mi normalno radi na laptopu. Kada sam se uvjerio da je to slučaj, išao je odmah uninstall, zaletio se na GoG i kupio champion edition.