428: Shibuya Scramble(PS5) - Odličan visual novel triller u kojem igrač prati jedan dan u životu petero protagonista. Likovi su raznoliki (detektiva koji radi na slučaju otmice, bivši član bande, poznati virolog, ekscentrični novinar i cura zaglavljena u kostimu maskote) i svaka priča ima drugačiji ton, ali sve se polako isprepliću i utječu jedna na drugu. Gameplay se sastoji od odabira odluka u ključnim trenucima koje mijenjanju tok radnje i rezultiraju drugačijim ishodima koji mogu utjecat na ostale likove ili završit u jednom od desetaka loših krajeva. Igra je podjeljena na sate i cilj igrača je posložit odluke na način da svi likovi uspiju napredovat u sljedeći sat. Moguće se je u bilo kojem trenutku vratiti na neku prethodnu odluku i promijeniti je, a sve odluke su lijepo popraćene flowchartom. Sve je to prezentirano, za razliku od većine takvih igara, slikama stvarnih glumaca. Mislio sam da mi to neće odgovarat, ali ispalo je jako dobro na kraju.
Realno, igra se skoro u potpunosti sastoji od čitanja i prije bi ju preporučio nekom tko želi pročitat zabavan triller nego nekom tko traži igru. Šteta da će to odbit većinu igrača jer mi je priča bila odlična i zasluži više pozornosti.
Trenutno se igra Song of Horror o kojem nisam još siguran da li mi je više zabavan ili frustrijajuć. Tek sam na drugom chapteru i imam osjećaj da će frustracija prevagnut do kraja igre.