Igram zadnjih 2 tjedna intenzivno samo Just Cause 3 da rijesim perfect game ako je to u granicama normale. Trenutno mi fale samo 3 baze da osvojim i cijela je mapa moja 8)
Koliko baza zapravo ima? Ja sam igrao JC1 na PS2, jbte koliko je tamo bilo onih favela ili neznam kak se to zove.. (ono kaj imaš žuto i zeleno)
Presao igru, imam sve baze osovjene - ima ih oko 20-ak blizu 30 u svakom slucaju. Neke su manje a neke i puno vece. Inace gornja mapa se cini velika tj da ima puno posla na njoj ni nije. Vise sam vremena proveo na onim juznim otocima. Inace jako mi je zao bilo sto sam prvo isao rijesavati baze pa onda misije jer nakon neke misije pri kraju igre dobijes jednu OP bazuku koja razara sve pred sobom, tako da rade odigraj prvo misije dok to ne dobijes pa onda odi na baze jer ce biti puna zabavnije i lakse! :)
Inace o ovome se radi:
http://www.youtube.com/watch?v=jRR2lbJsgQw
EDIT: naspram JC2 i 1 u trici us puno bolje izveli kako se dobivaju oruzja, ne moras ici po bazama i "moliti" za kaos bodove i ne moras placati one Agency dropove sa autima i vec cime nego se to samo nakon nekog vremena opet napuni.