Igra se Undertale, jer to jedino radi bez problema na mom tosteru.
Ovdje se malo priča o indie igrama, no moram spomenuti da sam jako ugodno iznenađen igrom. Iako sam čuo samo pozitivne kritike, nakon malo odgledanog gameplaya i nekoliko screenshotova nisam uopće dobio želju da ju probam, no budući da nemam što drugo, dao sam joj šansu. Igra ima zanimljivu priču a prvenstveno interesantne i karakterne likove. Već u prvih 5 minuta sam se iznenadio storytellingom. Za sada dobro balansira misterioznost i humor, baš sam naletio na jednog totalno otkačenog lika, jednostavno je gušt čitati što ima za reći i gledati što izvodi. Level dizajn je minimalističan, ne može se baš reći da je igra jako "lijepa", zagonetke su za sada dosta lagane ali u igri sam proveo vjerojatno niti sat vremena, tako da očekujem složenije stvari kasnije. Dosta ljudi hvali soundtrack, no meni je "samo" ok da budem iskren. Battle sistem je sličan Pokemonima, neprijatelji vas random uhvate dok se krećete svijetom i prelazi se u battle menu u kojemu su ponuđeni klasični elementi, no sama borba se razlikuje. Napad zahtijeva pravovremenu reakciju pristikom tipke, a obrana izbjegavanje smrtonosnih čestica koje se se na različite načine stvaraju i kreću kanvasom, a njihova količina i oblik ovise o vrsti i broju neprijatelja s kojima se borite. Jako solidno izvedeno, borbe nisu toliko česte da će vas netko uloviti na svakom koraku dok ne poludite, a i sama mehanika je, barem za sada, osobno zabavnija i manje pasivna.
Sve u svemu, prvenstveno me priča za sada drži, ne znam ni koliko je igra duga niti sam išta o njoj čitao sa strane, tako da ne znam što me očekuje.