KruxZhlajfa Prvo da kažem da nisam igrao MGS serijal do prije ovog ljeta. Ljetni praznici mi omogućili da krenem više s serijalom dok je MGS V još frižak Pa evo pred par dana riješio sam MGS 3 playthrough. Mogu reći da me igra oduševila sa svih strana, kraj je isto fantastičan. Mehanika kamuflaže i činjenice da moraš jest da bi preživio je nešto što se ni danas ne vidi u igrama, makar se nebi žalio da imaju taj game mechanic! Definitivno najbolja igra do sad u serijalu! Inače jedino što mi je smetalo su kontrole, što mogu oprostiti jer je starija igra. Isto mi je u starijim igrama smetalo.Sad se bacit nazad u Bloodborne 8)
KruxZhlajfa Ima netko možda da igra GTA Online? finta i ja zadnja dva dana pokušavamo malo Heistove s nekim randomima i nemremo riješit ni jedan setup. Je netko možda za Heistove neku večer,po mogućnosti dvojicu da ne moramo zvat randome više?
ThaUrban Koja konzola? PS4? Ja igram lagano GTA V na PS3, online još nisam ni probao, nisam na "ti" s kontrolama.
Flipper Ljudi šta ova igra STUKA, tj. SOMA ne zanima nikoga? Nitko ne piše ništa a izgleda da je igra odlična!
skyr3xx Jel itko igrao sve STALKERe?Gdje da počnem, nastavim i završim?E da, usput, htio sam se baciti malo više u Starcraft, jel 1. dio dobro ostario, tj. jel se isplati odigrati (s obzirom na priču,igrivost itd.)?
chono7 Višestruko prošao sve nastavke i fan sam serijala.Počneš sa Shadow of Chernobylom, preko Clear Skya do Call of Pripyata. Ako ćeš igrat kronološki po radnji onda ti je redoslijed Clear Sky, Shadow of Chernobyl, pa Call of Pripyat.
zontra Blacklight: RetributionJedina igra koju imam na PS4 i mogu reci jako zabavna. To bu se i igralo dok mi SD ne udijeli TNDC.
yakuza_stinger Sin GoldZa neupućene, fps igra (moguće je svičat i na third person) iz kasnih 90ih. Stil je tipičan, pobij sve šta se kreće a la Quake 2 i ekipa, pazi samo da civile ne ubiješ, svaka staza ima glavne zadatke koji se moraju ispuniti i sekundarne koji se mogu i ne moraju. Humor je na momente lejm a na momente okej. Sve u svemu, solidna igra za koju je šteta da nema neki novi moderniji nastavak.
zontra Ujak donio za burazov rodjendan Far Cry 4 Complete Edition. Nije moglo bolje. Imat cu nesto za igrat na cetvorci.A posto mi je FC 3 genijalan, velika je vjerojatnost da i ovo bude :)
zontra Bas sam gledao jucer su buraz i bratic igrali 6 sati bez prestanka i to su se zurili bez da su previse side misija rjesavali, a samo 5% igre rijesili. Pa kako se cini tu ima sadrzaja za 100-injak sati (u FC3 sam proveo blizu 80). Odlicna vijest, to ce mi sigurno trajat do Just Causea 3.
yakuza_stinger Sin GoldZa neupućene, fps igra (moguće je svičat i na third person) iz kasnih 90ih. Stil je tipičan, pobij sve šta se kreće a la Quake 2 i ekipa, pazi samo da civile ne ubiješ, svaka staza ima glavne zadatke koji se moraju ispuniti i sekundarne koji se mogu i ne moraju. Humor je na momente lejm a na momente okej. Sve u svemu, solidna igra za koju je šteta da nema neki novi moderniji nastavak.I onda dođe stealth misija, pas mater. A tako je loše izvedena da užas.
Fico Project Reality, standalone modifikacija Battlefielda 2Treba imati sreće pa pogoditi ok ekipu jer ima dosta klinčadijeJučer se svađalo njih 4-5 preko voice chata s onim tipičnim yo mamma dok je 6. lik pjevušio 'Why can't we be friends'
maximalni uf, super atmosfera i priča, malo tehničkih problema, no nije me nešto posebno smetalo. možda da je koja kompliciranija zagonetka, ali svakako vrijedno igranja. neki će možda zamjerati što je igra kratka, ali meni je to savršeno odgovaralo.
Solid_Snake Odlično, znači još jedna na listu za odigrati.Thx maxi, a za trajnost neka baš nije dugačko, već mi je open world sa "OMG WE GOT 500H FIRST TIME PLAYTHROUGH" igara preko glave.