ultimate-kratos Poceo igrati Personu 3 prije nekoliko dana (mislim da mi je ovo prvi put da igram neku Shin Megami Tensei igru) i proklinjem sam sebe jer je toliko zarazno Glazba mi se svida i ne dosaduje uzimajuci u obzir koliko se ponavlja, ali ja mislim da je bolje imati 5 dobrih ST-ova koji se ponavljaju nego 100 prosjecnih koje lako zaboravljasKvalitetan social simulator rpg-a koji je poprilicno dug. Tako da odvoji stotinjak sati slobodnog vremena. Persona 3 me privukla mracnom i misterioznom atmosferom koja je rijetka u podzanru sto je i izuzetna snaga ove igre.Zavrsen Fire Emblem: Path of Radiance po sesti put. Svaki puta sve bolji i bolji. Definitivno FE kralj strateskog RPG zanra.
kabegami Final Fantasy X-2Sustav borbe me tjera na daljnje igranje, a Brother i cijela paleta likova te uzasan VA na povracanje. Prica, meh, glazba ima svojih trenutaka. Sve u svemu, jako zabavna igra, ali samo to, zabavna. :(
gibanica lords of the fallen i to uz sadisticku kolicinu skriptiranja i sranja da radi bez crashanja i na iznad 20fps-aali toliko sam odusevljen atmosferom i samom igrom da sam u komadu nabio 6h igranjadugo me neka igra nije tako odusevila nisam preso ali vec zelim jos zelim da bude nastavka definitivno
Chaky Odigrao Journey PS4. Spalilo mi oci i monitor Isprobao malo par manjih igara sto sam uzeo Teslagrad, Rack N Ruin, Defense Grid 2. Svakaka je simpaticna na svoj nacin, ali me najvise primio Defense Grid 2 :
montoya Zarazil me opet Bloodborne!A od prije me drzi DriveClub.I onda ostane vremena i snage za pokoju pCars voznju.
danex83 Evo na zadnjem sam chapteru u max payne 3...aerodrom,nakon sto sam pobio pola brazila valjda sad putujem za europu da pobijem sve brazilce koji ganjaju loptu po zelenim livadama,bit ce to dalek put...
Flipper Proklet bio ovaj Rocket League!!! Kakva zaraza od igre. Pa moram ustati u 6 na posao. Kakva ovisnost.
Tzereen Svršio Batmana, krenuo na GoW remaster.Čuo sam da je ovaj FF XIV odličan, da. Stvarno mi je žao što ne stignem probati.Uff, da barem imam vremena za posvetit se nekom mmorpgu ko nekad.
john385 Zavrsio Danganronpu 1.O M F GSkoro nisam igrao tako nesto originalno i ludo. A+Dvojka ce malo pricekati, al jedva cekam. Crazy Japanese games <3
Zero Završio Pillars of Eternity. Trenutno se igra Wolfenstein The Old Blood. Na četvrtom sam chapteru, a koliko vidim ima ih 8. Brijem da će ovo biti brzo završeno. Nakon W3, i Pillarsa ( i DA od novijih RPG-ova) sve ostalo je kamilica što se tiče trajnosti, pogotovo nešto što je i zamišljeno kao samostojeća ekspanzija.