- Uređivano
Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
Monster Monpiece je izdan samo digitalno, nazalost.
Conception 2 je tehnicki isto samo digitala, samo je u prednarudzbama bila limited edition serija sa soundtrackom. Tako da to ne dam, sorry
uh, treba onda počet skupljat novce. i čekat sniženje.
btw. odličan mi je dangan ronpa, samo nemam trenutno viška vremena još i za to
Fifa 14 (ps4) bemti ovaj wc fut,znal sam da bum visel na tomu -.-
Watch dogs(x360)
[deleted]
SC Blacklist...iako to vec znate :)
Ali nemogu vjerovat da ste se tak raspisali dok me nije bilo..
Otiso u ducan kad ono 5-6 postova.lb
Sve se meni cini da je reboot i sluzbeno aj bok..
Pa sve kaj trebam imam tu..i jos nema trolanja itd...
Ma di ces bolje 8)
Ja nažalost gotovo ništa ne igram.
PS3
Tu i tamo koju tekmu Fife, jer se dovršava liga koju igram ..
Metro Last light - došao na nekih 60% igre, nikako se natjerati da ju dovršim.
Očito lijepo vrijeme i brige oko posla i svega ostalog uzimaju danak pa nemam niti volje paliti ps3.
trenutno se hakla world Cup 2014 . i nikako da se nagovorim da upalim Watch dogs! hahahahah
Destiny igram. Moram priznat da igra stvarno ima potencijala, makar sam bio skeptican..
2048 puzzle i Candy Crush Saga ??? :-[
2048 puzzleUspio sam spojiti 4096 i onda sam pop...
Watch Dogs.
To završim i prodam povoljno. 8)
Najviše se igra na PS4 ovih dana, i to Metal Gear Solid V : Ground Zeroes i PixelJunk Ultimate.
Ja igrao Metro Last Light, ali došao do pola i stao. Mislim da neću niti nastaviti.
Sada sam pokrenuo Black Flag, dugo mi je stajao na hdd, vidjet ćemo da li ću njega završiti.
[deleted]
Ja sam s psnoob-om konacno udario coop u SC Blacklisz i bilp superiska, 8)
Steta sto i on nema mic ovak je siroce sluso moje divkjanje plus sto je bio bolji 2 puta ;D
ja sam na UFC-u,fifi i watch dogs-u ;D
Završavam Watch Dogs.
Ja sam s psnoob-om konacno udario coop u SC Blacklisz i bilp superiska, 8)Nisi ni ti loš, samo malo više stealtha i zabarakadirati se na prvi kat :) Najgore je kad dođu dronovi. Onda treba trčat od spawna do spawna i što brže ih skidat.
Steta sto i on nema mic ovak je siroce sluso moje divkjanje plus sto je bio bolji 2 puta ;D
Završava se odlični Darksiders 2, započinje Batman: Arkham Origins.
Ja ne mrdam sa Tales of Symphonia. Čak nekih 10 dana nisam ni Spužvu Boba pokrenuo ???
ja se primio završiti/platinirati Bulletstorm
a šupci EA tjedan su dana prije, bez ikakvog upozorenja, ugasili servere, tako da tko nije riješio online trofeje, najvjerojatnije neće ni imati više priliku za kompletiranje