foggy
Ali kad gledaš iz perspektive priče, likovi su u bijegu i nemaju vremena pošto im Cieth sat ističe da staju po gradovima i kupuju oružja ili istražuju. Pošto je setting sad već bliska budučnost sva trgovina se radi preko online terminala, tako da klasičnih trgovaca niti nema. Lovi ih vojska i bijesna rulja, neprijateljsko okruženje svuda oko njih, te nisu dobro došli kod nikoga. Zbog tih razloga kažem kako mi se linearnost uklopila u igru, te joj daje dinamičnost kako smo stalno u bijegu što ustvari igra želi i prezentirati (barem ja tako gledam na to).
Priča je originalna ideja i neviđena stotinu puta u žanru popračena likovima starijim od 20 koji se doimaju da su i u ranim tridesetima što je velik plus nakon mora likova koji su studenti.
Glasovna gluma i glazba vrlo dobro odrađena sa grafikom koju smatram najljepšom PS3 igrom, koja parira čak i podosta PS4 naslova, a osobito animacije.
Sustav borbe je monoton i dosadnjikav, ali opet dinamičan i brz tako da me ne smeta previše turn based varijanta.
Nastavak mi je lošije sjeo zbog recruitanja monstera, a treći dio nisam igrao.