Odmah sam instalirao Fall Guys cim je dosao na Store i uspio odigrati prvih sat vremena, ali nakon toga ništa, sljedećih par sati serveri više manje ne rade, toliko je ogromna navala. Ali dobro je, neka ljudi igraju, riješit će se ti problemi sa serverima.
Što se tiče same igre, stvarno je prokleto zabavna, baš sam uživao, u nekim situacijama se dobro nasmijao, a čak i doživio neke nevjerojatno napete trenutke gdje sam se kao zadnji ili prezadnji kvalificirao u sljedeću rundu. Odigrao sam jedno 6,7 epizoda, a u 3 njih došao do finalne runde no još nemam pobjedu. Na početku nije stvarno teško, samo pametno igrajte, treba skužiti svaki level koja je najbolja taktika i gdje ići + malo sreće i da se uvijek daleko doći. Jedine zamjerke; ova je malo veća, responzivnost kontrola, baš kasne nekih pola sekunde, ne znam jel to do servera ili je namjerno tako, ali nadam se da je prvo jer je stvarno nekad iritantno. Tipa na rubu sam platforme i kliknem X za skok kad ono moj lik nastavi trčat i skoči mrvicu prekasno, već kad počinjem padat u rupe. Slično i kod hvatanja, tipa u onim igrama gdje treba hvatat repove i jaja, ono pored jaja si i kliknem R2 za hvatanje i odmah krećem dalje da ne gubi vrijeme kad lik krene hvatat kad sam se već pol metra pomaknuo od jaja. I bilo bi dobro da kad si u Solo Queue, da maknu timske igre iz repertoara jer ak te ubace s nekim budalama, možeš ti savršeno odigrat, ali svejedno ćeš ispast.
Sve u svemu, prezabavna igra, definitivno se vidim da ju jako puno igram. Samo da neke mane poprave. Ako itko planira igrat na PS4, a vjerujem da će nas biti pošto je igra trenutno najgledanija na Twitchu i svi pričaju o njoj, nek se slobodno javi pa da igramo. Ne znam koliko je max party, 4 pretpostavljam.