maverick Hollow Knight- zanimljiva i stilski predivna metroidvaniaIgra je bomba i opet bolja od vecine aaa naslova...
Indalecio I kosta samo 100 hrk. To su valjda igre koje te odmah na prvu ulove svojim sarmom, jednostavnim ali preciznim gameplayom i prekrasnim artom. Nebi dzabe tolko prodala da ne valja :)
renda Je, bas je posebna, minimalisticki tutorial tj. skoro ga i nema, genijalna atmosfera i gameplay koji konstantno vuce, a samo cetiri frajera napravili igru
renda Wandersong- inovativno i predivno islustvo, indie u najboljem ruhuMegaman 11- trganje zivaca na maksimum
renda Pa ne ocjenjujem igre, ali ajd, 8.5, tu negdje, ima par stvari koje su me zasmetale, ali u globalu odlicna igra sa stvarno savrsenom atmosferom i simpaticnim likovima, borba je dobra, uglavnom, zabavila me poprilicno i nadam se nastavku :)
Indalecio Ma ne znace ni meni ocjene.Više onako kao konačan sud i više da izraziš mišljenje.Ja sada igram Spideya, planiram se vratiti Dragon Quest da ga platiniram i onda sam dalje u nedoumici.Nabrijavam se na Dark Souls a vuče me i Hollow Knight.Jel moze posluziti Knight kao pauza od Dark souls da ne strgam joystick il je i on zahtjevan?
renda Pa zna poprilicno frustrirat, pogotovo na pocetku dok nemas nist, a nemas ni tutorial u biti pa zna malo potrgat zivce, ali ni blizu Souls igara tak da bez brigez
maverick H Knight je ni blizu bugovit, slampav i zbog toga frustrijajuc kao prve tri souls igre i zato navali...
chono7 Prosao Uncharted 4 i ipak na kraju razocaranje, jer je epilog bolji od stvarnog kraja igre. Blago, mlako i imam dojam da je igra napravljena samo radi oprostaja od Drakea.
19marksman89 Zavrsio God of War. BOI kakva igra i kakva avantura!Putovanje za pamcenje,likovi za pamcenje,a prica,mitologija i lokacije su za pamcenje i prepricavanje! U zadnjoj boss borbi navala emocija i adrenalina samo takva! Igra prepuna korisnih zivotnih lekcija i pouka i onih u odnosu otac-sin i ucitelj-ucenik ratnik! 10/10 EPSKO REMEK DJELO
Flipper Forza Horizon 4. Ne mogu skinuti oči s TV-a koliko je ovo predivno. Znači ova igra i Sea of Thieves imaju daleko najbolji HDR ikada. Igdje.
viper89 Forza Horizon 4. Ne mogu skinuti oči s TV-a koliko je ovo predivno. Znači ova igra i Sea of Thieves imaju daleko najbolji HDR ikada. Igdje.Tehnicki GT Sport ima najbolji HDR ikad na bilo cemu zasad. Ekipa je cak napravila futureproof techa da cak ni danasnji TVi nemaju sposobnost prikazat range koji je zapravo u igri. Mislim da su isto rekli i u DF.A ako je neka igra ljepsa onda bi to prije pripisao art direkciji i samoj grafickoj prezentaciji gdje su se ljudi jos vise potrudili. HDR je samo dodatak na to sve.
Flipper Ok, ne znam za GT Sport. Nisam igrao taj poluproizvod iako sam gledao DF video. Izgleda lijepo. OK, da se ispravim - nisam vidio još lijepšu art direkciju + primjenu HDR kao dodatka. Dakle, Sea of Thieves i Forza Horizon 4 daleko nešto najbolje. Teško je to opisati jer YouTube ne može to dočarati nažalost. Čak niti Gamersyde. To treba baš osobno doživjeti te sve boje i efekte. Jednostavno predivno.
viper89 OK, da se ispravim - nisam vidio još lijepšu art direkciju + primjenu HDR kao dodatka.E to je vec drugo - i bas sta sam rekao u zadnjoj recenici sta sam edito ako nisi vidio u trenutku pisanja."A ako je neka igra ljepsa onda bi to prije pripisao art direkciji i samoj grafickoj prezentaciji gdje su se ljudi jos vise potrudili. HDR je samo dodatak na to sve."Steta sto imas predrasude za GT Sport i predstavljas ga kao poluproizvod, a radi se o fantasticnoj igri. Pogotovo sad.OK to je vise igra za fanove ozbiljnijih racing igara poput Forza Motorsporta ili Pcarsa, dok je Horizon serijal vise u rangu kao Crew 2 i slicno.
StarFox_N 19Marksman89 Drago mi je da ti se GOW svidio. I meni je igra fantasticna. Pretpostavljam da ti je imerzija bila jos veca jer si igrao s hrvatskim prijevodom.
19marksman89 Je da...koliko god se mi sprdali na to u ovakvoj igri mi je puno pomoglo..nije da nebi razumio engleski ali puno je lakse bilo pratit samu pricu i citat bestijarij
19marksman89 Za predah sam krenuo Cod4 Modern Warfare Remaster i onda krecem Horizon. Imam 21 dan da ga odigram dok ne dode Red dead 2