Garrus_V hotline miami ima uzasnu grafiku ali je prilicno zabavna igra, imho.presao halo 2 (7.5/10), malo poceo advanced warfare i zasad mi se ok cini.
Icek Rise of the Guardians. Nakon tlake sa Hatsune, treba mi neka dječja opuštancija prije nego se bavim na Tales of Xillia 2 po drugi put i lov na platinu.
Garrus_V zavrsio advanced warfare i moram reci da mi je ovo daleko najinteresantnija cod kampanja koju sam igrao, jednostavno odskace kvalitetom od ostalih. grafika u igri mi je dosad najljepsa na xboxu, ima mozda neke low res teksture i auta malo glupo izgledaju ali u pokretu igra stvarno genijalno izgleda meni osobno dosta ljepse od ryse-a. multi jos nisam igrao.
maroon-gamer Igram igre sa EA accesa. Nba Live 15 jedna od najgorih igara ikada i Madden 15 koji je stvarno dobar. Ne znam baš pravila igre ali ko da je bitno
Garrus_V a kako si dosao do ea accessa, ako se smije znati? mislim nisam se bavio time ali cini se da stvarno dobre igre stavljaju tamo...
maroon-gamer Jednostavno brate. Ukucao svoju debitnu karticu (VISA) i prošla transakcija bez problema. Neko ima problema ja nisam :)
Garrus_V aha ok, moja devizna ima tendenciju da ne prolazi i na mjestima gdje bi trebala a brijem i da tu nece :( a recimo, ako kupim prepaid karticu za xbox live da li tim novcem mogu kupiti sa marketplacea ea access?vidim ima dosta igara u vaultu, uzeo bih si na 2-3 mjeseca dok sve to ne odigram i cao bok.
maroon-gamer aha ok, moja devizna ima tendenciju da ne prolazi i na mjestima gdje bi trebala a brijem i da tu nece :( a recimo, ako kupim prepaid karticu za xbox live da li tim novcem mogu kupiti sa marketplacea ea access?vidim ima dosta igara u vaultu, uzeo bih si na 2-3 mjeseca dok sve to ne odigram i cao bok.Ne možeš. Access se može samo uzeti preko kartice. Glupost ali nažalost tako je. Ima stvarno dobrih igara ubrzo očekujem da će ubaciti i NHL 15 i vjerovatno na ljeto Fifa 15.
veigue Dragon Quest III na SNES emulatoru; predivna igra (za SNES)The Guided Fate Paradox za PS3 (zahvaljujući Iceku). Lagan story mode i užas od postgame sadržaja; previše i preteško.Resogun, također na PS3. Kupio jučer. Lagano gubim živce jer ne mogu napraviti veći multiplier od 14.
danko-b Igram svega pomaloMass effect- s tim da to nisam upalio vec koja 3 tjednaWolf among us- neki dan platininiraoSoul calibur 5- presao igru sad igram online(ak ima neko ko igra nek me doda) i rjesavam neke trophye koji su do bola teskiDuke nukem forever-dosao sam negdje pred kraj i trebam se natjerat da je zavrsim.Pixljunk monsters- presao igru i nisam osvojio ni jedan trofej, sad igram za trofeje pojedine staze btw meni su pojedini leveli cupali zivce.
maroon-gamer jos jedno glupo pitanje achievementsi se mogu dobijati za te igre u vaultu?nije glupo jako bitno mogu naravno sve radi bez problema.
[deleted] Dabar,u naslovu ti fale,x360,vita,wii,wii u,nintendo ds,3ds,android,ps2,ps1,xbox Lažeš melita...promjenjeno u samo ¨Kaj igraš