Uzeo jučer na saleu TES Online, rekoh idem isprobati konačno kako treba taj MMO.
Krenuo s orkom, frakcija Daggerfall Covenant (lol na te nazive), mislim da ću standardni warrior / tank build. Ako netko igra ovo čudo, može pm ovdje pa se možda dogovorimo za group questing :)
Do jučer igrao Total War: Rome 2 - zaželio se konačno nekakve grand strategije, a antika mi je omiljeno razdoblje. Igram s House Cornelia (Rim dakle), do sada sam uspio osvojiti Italiju, Siciliju, Sardiniju & Korziku, sjevernu Afriku (skoro cijelu, trenutno Egipat pada) te cijelu Grčku i Makedoniju. Na redu su naši prostori i polako proboj na sjever prema Galima. Gospodarstvo mi super stoji, pokušavam poreze držati na minimumu da ubrzam rast i trenutno mi je najveći problem što sam krenuo previše ekspanzivno pa imam sve veći diplomatic penalty zbog takve politike (moram malo pauzirati osvajanja). Stvorio sam još par savezništva i za sada super sve stoji. U suštini, prelagano mi je trenutno igrati tako da bi se trebao prebaciti na legendary težinu.
Prije toga igrao Pillars of Eternity. Mislim da sam prošao cca trećinu igre, no pomalo se zasitio. Combat mi je nekako prelagan na hardu, dok mi je priča bila tako-tako - dobra intriga, no možda mi fali malo cringea i površnosti da me ne ubije svojom (pretjeranom) filozofijom.
Ukratko, ubio bi za godišnji od mjesec dana da igram po cijele dane sve te divote :(