Icek™
FensiSuperstar
Budući da sam započeo raspravu o razbijanju, evo da završim.
Kao klinac sam par kontrolera polomio; donekle krivim i alkohol.
Zaposlio se prije nekih 10 godina, uvidio kako je teško doći do novca, pa postao manje nasilan prema opremi, Umjesto toga, počeo sam kupovati igre - prvo na disku, kasnije prešao na digitaliju - i cijelo to vrijeme mazio i pazio svoju aparaturu. Gle, imam funkcionalni X360 još od 2009.
Kontroleri su druga priča. Dual Shock 3 je sranje, i tu me nitko ne može uvjeriti u suprotno. Na 2 originalna kontrolera mi se lijeva gljiva sjebala, s time da na ovom drugom tipku O moram pritisnuti što je jače moguće da bi prihvatilo (znaš kako je to nezgodno kad moraš zarolati u stranu, a tipka ne primi). Nikad ih nisam bacio u zrak, nikad.
Kupio sam si neki žnj kontoler koji radi na PC-u, PS3 i Viti TV i sve je bilo u redu dok nisam, pogađate, počeo igrati Demon's Souls i popizdio na jednom bossu. E, onda sam ga počeo bacati po sobi. Ono što mi je na njem otišlo je onaj dio (koji ne znam kako se zove, ali ću probati objasniti) gdje turiš žicu da spojiš na konzolu/PC. Ovo tu:

Pokušao ja njega raskopati, ali Kinezi su ga tako dobro zavarili da nema šanse da ga raskopaš. I tako je on završio u smeću.
Ovo je, naravno, slika od drugog kontrolera, donekle funkcionalnog, jer je onaj ošo ća.
Inače, na jedom kontroleru od ona 2, gdje su gljive otišle, sam ih iščupao iako ne baš profesionalno

te mi taj kontroler sada služi isključivo i samo za igranje Street Fighter 3rd Strike.