Evo me u 4h ujutro.Nesto prije pol noci vidio viper89 kako igra Bad Company 2.U chatu smo se slozili kako je volja opala za igranje a nostalgija vuce na neke starije igre.Taman mi se downloadao Battlefield 3 i dok sam cekao,gledam u kutije,izvucem jednu i obrisem prasinu sa nje.Nisam je igrao u novije vrijeme jer je server browser stekao a ja sam mislio da nema servera..sredio sam to usao u igru i evo zaglavio do jutra.Najsavrseniji multiplayer ikad..nema dvojbe i nije nostalgija u pitanju..

Cisto savrsenstvo..droga na koju se navuces..casual igra a opet zahtjeva skill akcije-reakcije.Jednostavna kustomizacija i perkovi,savrsen hit detection.3 killa UAV,5 killova AIR STRIKE,6 killova HELIC! Svaka mapa dobra,svako oruzje ima ono nesto,a kad si jednom sredis svoju kustomizaciju i podredis se jednom oruzju postanes bog!Zapravo nije ni malo ostarilo,nikad nakon toga nista ni blizu kvalitetno nije bilo.Vratis se i vidis "TO JE TO! A onda ti zvukovi iz gameplaya,Rank UP muzika,"Our UAV is online" i ostalo raspore srce i opere te nostalgija na neka bolja vremena.
NE idem spavat,idem igrat dalje.Navuko sam se na Hard Core servere.Na 30% healtha se igra,dovoljan je onaj rafal od 3 metka da padnu di god da pogodis.Ovaj server na screenshotu npr. nema nikakava pravila,ali igra se tako,malo je uređen kao sta se vidi da broji killove i deathove.Ne dopusta kempanje,cim stojis duze,na ekranu ti pise "move camper :)"