Sad mi se još više igra ovo čudo.

I meni. Jedva cekam odigrat...

Zaintrigirala me igra zbog nekih komentara na forumu i ove recenzije, ali ipak nedovoljno da bih ovo odigrao u neko skoro vrijeme.

Mislim da ovo možeš kompletirat u jedno subotnje popodne. Ja ću svakako nastojat odigrat.

Da, to je svakako plus što se može odigrati u 3-4 sata. Što se toga tiče, podsjeća na The Order: 1886 i one komentare kako ljudi danas nemaju vremena igrati igre, pa bolje da dobiju kratko filmsko iskustvo umjesto (pre)dugačke igre.

Dobro, ali ovo za razliku od The Ordera ima cijenu u skladu s trajanjem.

4 dana kasnije

4/10...
CroZac_Drake
jbg ne mogu se složiti sa ovolikom ocjenom nakon što su izdali ovakvu igru u ovakvom stanju...nedopustivo.
Igra freeza, frame rate je sranje od kojeg me zabolila glava nakon 30-ak minuta.
Uništilo cijeli doživljaj igre.
Vidim da si to naveo u recenziji, ali to se treba kazniti jer ispada da bi dao 10/10 kada bi oduzeo za dva poena zbog tog dijela...

A gle, napisao sam i sam da mi se jedno freezala i da malo je znalo naživcirat od stuttera i padova frame ratea, ali nije mi utjecalo toliko loše na sveukupni dojam igre, stoga sukladno tome veća ocjena. Mislim da ne bi dao ništa veću ocjenu igri i da je sve letilo. Jednostavno se ne zamaram time toliko. Ajde da je neka veća igra u kojoj treba provest puno vremena, ali ovako mi i nije smetalo previše.