Zloglasni DmC reboot kojeg kritika voli,a fanovi su podijeljeni,ali nitko ne moze poreci da se radi o fenomenalnoj igri koja bi vjerojatno prosla mnogo bolje pod drugim imenom.
Radnja je slijedeca:
The game's story focuses on the player character Dante, a young man at the start of his saga. Dante is a Nephilim; half-angel, half-demon. He is partnered with his twin brother, Vergil, and is on a quest to kill the Demon King Mundus, who murdered their mother and condemned their father to banishment. Players can use Dante's iconic sword, Rebellion, and signature handguns, Ebony and Ivory.
Kratko i jasno ;)
Borba je brza sa mnostvom combo opcija i dovoljnom kolicinom oruzja da sve ostane svjeze i zanimljivo,platformiranje je precizno i konstantno mjenjanje okoline daje dozu dinamicnosti i iznenadjenja tokom prolaska kroz levele.
Ono sto izdvaja igru je njen dizajn koji je prekrasan i mastovit i ne prestaje iznenadjivat:
Developer:Ninja Theory
Publisher:Capcom
Director;Tameem Antoniades
Composer(s):Noisia,Combichrist
Engine:Unreal Engine 3
Platform(s):Microsoft Windows,PlayStation 3,PlayStation 4,Xbox 360,Xbox One
https://youtu.be/f7YtwvF2XjA
https://youtu.be/3lyVyr4tcNE
Nedavno je izasao i Definitive Edition za current gen sa famoznih 60fps-a,Hardcore modom i Turbo modom,ukljucujuci sve kostime i DLC Vergil's Downfall,dakle navalite i uzivajte u ovoj borbenoj rapsodiji gaminga
DmC Devil May Cry
Kupio preko Shopta definitive edition za 160 kn. Na X360 sam prešao na normal i bez Virgil dlca..
Sad sam krenuo na hard i nije puno teže. DmC je stvarno vrhunska igra i vidim da ova definitive verzija ima stvarno puno dodataka. Zakon mi je šta se kostimi mogu mijenjati na kraju svake misije (mislio sam da ćeš s jednim morat preći igru) i fora mi je šta se može birati drugi oblik oružja.
Trenutno sam na 6. misiji i kad je u pitanju combat mislim da je ovo najbolji Devil May Cry, također platformski dio je ful kul i svježina u serijalu.
Sestra je baš uzela taj Definitive Edition prije mjesec dana. Znači renda, po tebi se isplati odigrat? Nisam još nijedan DMC odigrao.
Mozda tebi najbolji combat. Iako slaba igra, dmc4 ima najdublji i najbolji combat i danas. Ne samo u serijalu vec mozda i u zanru..
Cim spominjes normal cini mi se da nemas iskustva sa high tezinama poput DMD na kojima vidis koji combat valja..
Solid Snake viper89
Decki, molim vas...
Tek sam sad vidio temu. Plusic od mene renda
Gameplay super, bas zabavan i poprilicno fleksibilan. Dizajn lokacija poprilicno apstraktan, divota za gledat.
Dizajn neprijatelja bljakast, odvratni bossovi.
Dante je od teskog coolera iz prethodnih nastavaka postao dellikvent iz gimnazije. Takoder bljakasto.
Soundtrack... bljak. Ali ok, nikad nisam bas pretjerano volio glazbu iz DMC-a.
Sve u svemu odlicna igra. Zabava je zajamcena, replay value visok a ruku na srce, nabrijanog Dantea mozete izignoritati i uzivati u onome sto igra nudi. A toga, uistinu, ima mnogo.
Kombat je vecini danasnjih gamera bolji u DmC jer je pristupacniji i jednostavniji. Budimo realni, hebes ove Solidove gifove kad ih 90% igraca nemoze izvesti... normalno da onda nisu okusili pravu stvar i nije im to to. Dok sam bio mlađi imao sam takve poteze u malom prstu (nakon 100+h vjezbanja naravno) i bilo mi je vrh, dok danas bi uvijek prije uzeo DmCov kombat. Nisu vise refleksi i volja za vjezbanjem kao nekad :)
Plus za DmC je po meni i kamera, no to je druga prica...
Sestra je baš uzela taj Definitive Edition prije mjesec dana. Znači renda, po tebi se isplati odigrat? Nisam još nijedan DMC odigrao.Naravno da se isplati,borba brza i zabavna i ni malo sporija od prethodnika,ali mi se ne da sad opet ulazit u raspravae i lijepit filmice o brzini,odigraj i uzivaj.
Budimo realni, hebes ove Solidove gifove kad ih 90% igraca nemoze izvesti.Baš htio napisat istu stvar, al bi vjerojatno ispo hejter, pa...
A ako krenem sa spominjanjem Ninje, tek sam onda najebo...
Glavno da se svi slažemo da je igra super, kao i cijeli serijal i da bi bilo u redu vidjeti novi nastavak. Bio to DmC 2 ili Devil May Cry 5.
viper89 DMC igre prelazim na normal i hard, a one ful teže razine sam samo probao po par nivoa.
Ne bi ispao, ali čudno kako se zakačiš baš za moje postove. Očigledno ti debelo idem na živce, ali jebiga, nemoguće je biti dobar sa svima.Budimo realni, hebes ove Solidove gifove kad ih 90% igraca nemoze izvesti.Baš htio napisat istu stvar, al bi vjerojatno ispo hejter, pa...
Anyway, slažem se Soul , ali više sam ciljao na to da nije bitno tko može to odraditi, već da je moguće. A realno jedino se Ninja Gaiden i Baya mogu nositi sa kompleksnim sistemom borbe u DMC 4. Potpuno nadograđen sistem kombiniranja sile oružja i u letu mijenjanja stilova je nešto najbolje što su moji prsti doživjeli u nekoj akcijskoj igri.
Naravno, ovo je samo moje mišljenje, možda griješim, ali igrao sam obje igre i to sa popriličnim brojem prelazaka (kao i Ninju i Bayu) tako da smatram da mogu dati relevantno mišljenje.
Također sorry renda što sam uletio u tvoj topic sa ovim gifovima, nije mi namjera bila da provociram.
Razilaženje u mišljenjima, šta`š...
Ninja Gaiden je kralj zanra i combo sustava, a meni licno i najbolja akcijska igra koja je ugledala svjetlo dana. Istina je da 90% igraca ne moze izvesti hardcore kombinacije u DMC-u, ali jos surovija je ta istina da ogromna vecina ne moze ni zavrsiti Ninja Gaiden, a kamoli sloziti hardcore combo u istom ili kompletirati svaki difficulty. Nesto slicno vrijedi i za Bayonetta-u, medjutim ni priblizno u odnosu na prethodno navedeno.
Devil May Cry igram od malih nogu i vrlo sam sentimentalan kada je taj naslov u pitanju, te protagonisti i goticki setting su mi drazi, no objektivno gledano Ninja Gaiden serijal, pogotovo dvojka, nema konkurenciju. Ni po cemu.