Microsoft je potvrdio kako je ovo isključivo Windows 10 igra, u svakom mogućem smislu.
Quantum Break neće izlaziti na Steam
Bezveze. Nabijem ih ja na ekskluzivnost.
Drugo se nije moglo ni očekivati
:
Bezveze. Nabijem ih ja na ekskluzivnost.Moraju nekako pogurat Windows Store,.jel
inb4 izlazi na steamu, ps2,ps3,ps4, xboxu 360, xbox one, wii, wii-u... dreamcast, n64, nes
pa slijedi..
downgrade grafike, dlc, day one 350 giga patch, 6 mjeseci neigrivosti, pa svi krive konzole jer su konzole zlo, pa neki šveđo napravi modove koji fixaju igru, pa svi pljuju po microsoftu, pa netko provali i kreka igru, pa svi pljuju po piratima iako svi znamo da piratluk nedaje negativne rezultate u prodaji i onda se nekog bana na forumu jer priča o piratluku pa ga drugi brate pa zašto si megatama bre takav bre, pa to ode na FFA pa se tamo 4 mjeseci megatama spominje i tako se vrtimo u krug.
Cycle of lajf.
"pa ga drugi brane" ^^
Pa onda ja pročitam ovo i izgubim par sekundi života..
Sta je pisac htio reci
Totalno je iznenađenje što MS želi prodavati svoju ekskluzivu na svojem Storeu koji je predinstaliran na svakom Windows 10 računalu i na kojem ima 100% zarade.
Jedini gori fanovi od Xbox fanova su Valveovi fanovi koji su btw prije 10 godina pizdili što moraju instalirati tamo nekakav Steam jer su do sada mogli igrati igre bez njega.
Nikad to necu razumijeti
To je valjda ona ekipa sta hoce da im Steam napravi i kavu ujutro. Koliko sam gluposti procitao na netu zadnjih dana. "hocu da mi sve igre budu na jednom mjestu" ono, klikni na drugi launcher. Ubio si se trazeci.
Ili "hebes quantum break i windows 10, skinut cu pirata" a igra je nativno dx 12 i win 10 lol
Zasto ne bi i ostali iskoristili PC platformu. Sta je samo steam najvazniji? Imamo i EA i Ubi i ostali pa sve radi kako treba. MS je cisti win i in house zarada da ce gurati svoj store. Sve ostalo je pucanj u glavu.
Umjesto podrzit ovaj hebacki deal koji donosi novo doba za PC gaming sa xbox integracijom i dx12 oni kukaju sta nije na svetom gaben servisu.
Svasta.
Meni i dalje ne smeta, dok god to radi kako spada.
Steam,Origin,Uplay,Rockstar Social Club...sve ih imam i uredno sakupljam igre i sa svima sam zadovoljan.Ako zelis imat igre na jednom mjestu kupi kutiju.Ali to je ono na sta sam alergican..kad neko brani nesto kao da mu je sveto i nosi mu kruha.Dali igra,servis ili platforma,nebitno.Uglavnom sere mi se od takvih a ima ih i previse
Mogu shvatiti da je netko fan nekakve platforme pa izrazi žaljenje što je igra ekskluzivna za nešto drugo, no dok ekipa počne pisati "argumente" i temeljem njih sere po izdavaču, mislim da mi izgori više mozga od sat vremena pijanog slušanja srpske cajke.
Nekada su ljudi bili debili samo unutar svoja četiri zida :(
Cisti torment ;)
Nista cudno ovdje, ako se ne varam pisalo je negdje da Microsoft tj Win 10 moze sckenati racunalo za piratluk i samim time i izbrisati. Mozda idu na to, mozda i ne, a mozda se idu pridruziti Ubisoftu i ostaloj ekipi pri njihovim nebulozama.