• Gaming Vijesti
  • Oglas za posao sugerira kako je novi God of War već u razvoju

Pročitaj na portalu
Članak

Oglas za posao sugerira kako je novi God of War već u razvoju

S obzirom na popularnost serijala, a posebno nakon reboota istog, bilo bi teško zamisliti scenarij u kojem Sony i Santa Monica napuštaju ovu tvornicu novca. I dok najmanje jedan dio studija radi na potpuno novom IP-u čiji razvoj predvodi Cory Barlog, čini se da ostatak već razmišlja o novom God of Waru.

Za mene netribaju dirati borbu nego možda malo više otvoriti igru da bude više Open world nego sad. Ali naravno ne previše.

Nadam se da nije. Koliko god volio serijal, dosta mi ga je više.

god of war moze nova priča( čak i serijal) ali ovaj puta glavnu ulogu bi trebao preuzeti kretosov sin(arturius/loki). kretos je star i on je polako za penziju. treba friška krv a to je njegov sin. naravno ako se priča dalje nastavlja u nordijskoj mitologiji.

ako idu na drugu mitologiju,onda sigurno kretos ali u mlađim danima. ne vjerujem da je kretos odmah iz grčke otišao nordijsku mitologiju. između ima šupljina koja bi se mogla popuniti novom pričom.

kaj vas toliko jebe u životu kako se nečije ime piše ili izgovara. ako ste igrali god of war recite mi molim vas kako ostali likovi u igri izgovaraju njegovo ime? Kratos ili kretos??

veliki sam fan i ljubitelj dobrih igara( još od doba sivonje ps1). ali sobzirom da se gleda na svaku sitnicu kako se kaj piše ili izgovara, najbolje se maknuti i ne imati posla.

Brate ne mogu vise. Od PS2 pa do PS5.

Tezak je ovo zivot kad se ljude tjera da igraju igre.

Trebalo bi sad na egipatsku mitologiju prec, bilo bi zanimljivo

Kome se ne igra ne mora kupit igru, ne znam zasto vas smeta jos jedan GoW s Kratosom. Ne morate bas svaku hit igru odigrat.

mika Sta se opce zamaras ljudima, oni najglasniji su tu da samo seru, zanemari

Meni je samo zao sta je nordiska mitologya nekako “meh” zavrsena, GOW18 smatram perfekcijom ali GOWR me sta se tice storya skroz razocarao ni Odin ni Thor mi nisu sjeli kako sam se nadao/ocekiva … Smatram da su bezpotrebno brzali i da su tribali napravit trilogyu.

A sta se tice Egiypta i njihove mitologye nekako me najmanje vuce, vise bi volio vidit remake prve igre sa stilom novih naslova…