IZDAVAČ: Ubisoft
PROIZVOĐAČ: Ubisoft
ŽANR: Action-adventure, stealth
PLATFORME: Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii U, Xbox 360
VRIJEME IZLASKA:  23.8.2013 (EU)

http://www.youtube.com/watch?v=bHwI0z8-X2Y

Radnja ovog dijela nastavlja se na Splinter Cell: Conviction kada predsjednica SAD-a zatvara koruptirani odjel Third Echelon i zamjenjuje ga novim odjelom - Fourth Echelon. Predsjednica unaprjeđuje Fishera u direktora i osnivača te organizacije. Sam Fisher sa svojim novim timom mora pronači 12 terorista koji žele stati na kraj vojnoj nazočnosti od strane SAD-a u svojoj zemlji tako da uzrokuju niz vremenski povezanih terorističkih napada na područje SAD-a.
Značajke

Crna lista uvodi novu mehaniku igrivosti zvanu ubijanje u pokretu, čime je igraču omogućeno označavanje meta i ubijanja istih, a sve to dok je u pokretu. Također, uvedena je integracija s Xbox Kinect-om, koji će igračima omogućiti da glasom odvrate pozornost neprijatelju. Vraćeni su i borbeni nož te originalne zelene naočale iz Splinter Cell: Chaos Theory.

http://www.youtube.com/watch?v=6_W2t2ty-SU

Ima li koga da igra ovo? Online co-op je prezabavan! 20 waves u Charlijevim 4E misijama, ghost and panther style... forget about it!

• [deleted]

Igra Dabar,igra i igra mi je drugi put legla bolje.e sad sto se tice coop-a.radim po noci i tek za vikend mogu.
Ako si za za vikend mozemo skupa proc kroz neke mape  ;)meni trofeji nisu bitni nego  da se zekamo..
Meni osobno najbolje pase od 12-20 sati..taman odspavam malo i onda mogu

Mozda bi vam se i ja mogao pridruziti. Igrao sam ju kad je izasla i bila mi je odlicna.

Može, može :)  Ovi random likovi me baš živciraju. Uglavnom poginu brzo jer igraju assault style (vrlo teško u kasnijim waves kad dođu likovi s dronovima)

Čut ćemo se negdje za vikend, pošaljem vam PM ovdje.

Igra je zakon. Obožavao sam prva 3 Splintera i nisam od ovoga puno očekivao zbog prvih trailera, jer je akcija bila prenaglašena. Ali možeš igrat kako hoćeš, potpuni stealth moj izbor :)

9 dana kasnije

Ja se ispricavam zbog ne javljanja za dogovoreni coop ali sam s vremenom na vi i  svaki dan bi mi trebao trajati 48
sati i pitanje je dali bi i onda sve stigao...
Uglavnom akoste za danas ili sutra ljepo molim da me se kontaktira na mob jer postoji mogucnost da nisam doma pa da me se ne ceka bezveze.
U spoileru je broj moba pozzz
0912111116
Dado

A koji ti je PSN ID? Možeš i na PM poslat

A koji ti je PSN ID? Možeš i na PM poslat
U potpisu mu piše 

6 godine kasnije