Ljudi rade odlican posao s ovom igrom, svaka cast.

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Kada već ne mogu prijeći na novi projekt...mislim super sve to što oni dodaju, ali neka počnu raditi na novoj igri?
Ili Sony nije odobrio nove projekte pa ih drže u "hladnom pogonu"?

Kada već ne mogu prijeći na novi projekt...mislim super sve to što oni dodaju, ali neka počnu raditi na novoj igri?
Da li ti shvaćaš da oni istodobno mogu raditi na Driveclubu 2 i osvježavati već izašli. :
Sony ih sigurno neće zapostaviti s obzirom na visoku kvalitetu i odličnu prodaju Drivecluba.

I ja bi volio novu igru od Evolution Studiosa, ali prije godinu dana su izgubili polovicu zaposlenika tako da...

Da li ti shvaćaš da oni istodobno mogu raditi na Driveclubu 2 i osvježavati već izašli. :
Sony ih sigurno neće zapostaviti s obzirom na visoku kvalitetu i odličnu prodaju Drivecluba.
Ne... :

Normalno da mogu, ali ne vjerujem da rade "punom parom"...pogledaj samo koliko su PS2 i PS3 igara izbacili u početnom razdoblju i pogledaj sada...očito nešto ne štima tamo.
Pa DC je koliko puta bio odgođen zbog totalnog overhaula tamo 2014-te jer su mjenjali "sve".