Ubisoftova trkalica The Crew dobila kratku odgodu. Izlazi 02.12.Sva sreca da ne izlazi isti dan kad i GTA. Vec sam se zabrinuo sto cu trebat birat izmedju to dvoje... A i dobro ce im doci odgoda, u beti je crasheva bilo poprilicno a cak mi je dva puta zamrznulo skroz konzolu...
Datumi izlaska igara
Shadow Warrior :
21.10. US, 24.10. EU
https://mobile.twitter.com/_ShadowWarrior/status/519937465314836480
Za ljubitelje dobrog fighta, Guilty Gear Xrd SIGN je dobio datum izlaska: 16.12.
Motocycle Club - 18.11.2014.
Project CARS odgodjen za 20.03.2015.
Battlefield: Hardline izlazi 17.03.
PS3 i X360 verzije igre Dying Light su otkazane zbog nemogucnosti starih konzola da kvalitetno vrte igru kako je zamisljena.
Igra i dalje izlazi 27.01., i nestrpljivo je cekam...
Bloodborne is now set to launch in the PAL region exclusively on PlayStation 4 on 24th March, 2015 (and 28th March in UK and Ireland).
Jel to odgoda? Nije trebao bit u 2. mjesecu? Ili je to bio The Order?
Odgoda, trebao je izici 6.2.
Ažuriran datum izlaska Bloodbornea. Izlazi 24. ;D
07.04.2015. Dark Souls 2 dolazi na PS4. Sadrzavat ce i novu ekspanziju Scholar of the First Sin, koja ce istog dana izaci i za PS3 kao samostalni DLC, nece trebati originalna igra za vlasnike PS3.
Ne , to je samo ime za reizdanje. Isto kao sto je bio prepare to die za proslu igru kada je dosao na PC pa su napravili PS3 reizdanje.
Znaci sadrzavat ce sva 3 DLCa koji su vec sada dostupni na last genu. Isto kao i bolje vizuale , veci player count i nove NPCe i jos neke sitnice. Sve ce biti u jednom paketu.
(nove NPCe i takve bonuse ce patchat za postojece vlasnike na last genu).
Prakticki GOTY izdanje sa svime za last gen i next gen (plus bolje ce izgledat).
April 7th 2014
http://blog.us.playstation.com/2014/11/24/dark-souls-ii-on-ps4/
:)
To mi je napeto koliko i riblja juva.
Dosta mi je vise portova, remastera, rebootova i sl., GTA je zadnji duplic koju cu imat u 'kolekciji'.
Samo da napomenem da ce od danas na US storeu (i od 3.12. na EU) biti dostupna prva epizoda Tales from the Borderlands (Telltale games).
Izlazit ce povremeno kao sto je to bio slucaj i sa Walking Dead, Wolf Among Us te uskoro Game of Thrones.
Svaka epizoda $5, a komplet $20.
opa, krasno. pa to bi se moglo uzeti kao grupni gameshare. pretpostavljam da je za obje generacije?
opa, krasno. pa to bi se moglo uzeti kao grupni gameshare. pretpostavljam da je za obje generacije?Da, za obje.
Nije najavljeno kad će se kompletirati, sudeći po njihovom uobičajenom tempu, za nekih 6 mjeseci.
Resident Evil: Revelations 2 je dobio i službene termine izlaska. Igra je podijeljena u 4 epizode, svaka će koštati $6 (5 GBP), a Season Pass će biti $25 (20 GBP) i sadržavat će neke dodatne epizode, mape, likove i kostime.
Cijela igra će biti dostupna i na disku od 13.03.
Epizoda 1 - 17.02.
Epizoda 2 - 24.02.
Epizoda 3 - 03.03.
Epizoda 4 - 10.03.
http://www.vg247.com/2014/12/02/resident-evil-revelations-2-release-date-confirmed-barry-burton-is-a-playable-character/
Dok se Assassin's Creed Unity jos cisti od bugova i glitcheva, saznajemo da ce sljedecu jesen igra preseliti u London --- Assassin's Creed Victory.