• Gaming Diskusije
  • US PSN Store - Novo ovaj tjedan (24.11.2015.) + PS Plus igre 11/2015

Za ps3 je dobro,al za ps4 i vitu hmh ovaj mjesec moram rec bezveze..

A da prvo zaigraš pa onda da kenjaš?

Kaj si tolko osjetljiv na te indie igre?
Pogledal sam najave za igre i ne svidjaju mi se na prvu bas,pa sam to i rekel.
I ak se more videt nisam kenjal po igrama ne valjaju,sta nam daju to sranje itd.
Isto tak mogu i reci,ne svidja mi se,za dying light kojeg eto fenix i bistric hvale i gustaju se u njemu.

Ti zemo nikako da shvatis da nisu svi ko ti, da neki ljudi ne vole indie igre! Eto ja ih ne volim, i sta mi mozes?! Nista.

Nemoj drkarati ljude bezveze, na rebootu si popusil ban, na psx-u si doslovce jedno slovo od bana, bojim se da ni ovdje nebudes dobro prosao ako mislis napadati ljude

Ti zemo nikako da shvatis da nisu svi ko ti, da neki ljudi ne vole indie igre! Eto ja ih ne volim, i sta mi mozes?! Nista.

Nemoj drkarati ljude bezveze, na rebootu si popusil ban, na psx-u si doslovce jedno slovo od bana, bojim se da ni ovdje nebudes dobro prosao ako mislis napadati ljude
Da, popušil sem banove tam. I? Ke onda ak sem na PSX-u jedno slovo od bana? Ak ne volite indie igre, ke serete protiv njih onda? V čem je problem? Ak se pojavi samo indie naslovi na PS+, ke onda komentirate to, koji jarac. Niste zainteresirani, nemojte ni pisat niš. Kad se pojavi neki AAA naslov onda, pišite postove tipa : "kak je ovaj mesec ponuda PS+ dobra" i slično.  Znači, ja nebum dobro prošel ak ja vama kontriram, a vi serete po tome. Hrvatska logika i pravica. :

nemojte ni pisat niš.
Ne kuzim , zasto ne bi trebali pisati ? Pa ovdje bar treba biti opustena atmosfera gdje svi mogu pisati sto god zele.
Meni je ponuda sasvim ok ovaj mjesec , pogotovo yakuza pa necu nikom reci da ne pise nista ako je njemu ponuda sranje ili sta vec ?
Svi mogu normalno doci i komentirati bilo sta. Ako ne smiju , zasto smo uopce otvarali teme ?

Ako tebi vec smeta sta netko komentira isto tako primjeni svoj savjet i pusti ih da pisu sta god hoce , ne trebas komentirati sto je to njima sranje kako si sam rekao (naravno mozes komentirat , nemoj krivo shvatit).

IMO forum treba biti opusten i svi mogu slobodno pisat sto im je na umu a ne pazit da ne napisu nesto krivo.

Nije u tome poanta da niko niš ni ne piše ak mu se ne sviđa. Nek piše ko ke oće. Ja bum kontriral ako treba. Ali pročitaj Ghostov post gore. Kak je rekel : jedno slovo sem od bana na PSX-u. Zake? Zato jer sem kontriral. Ja optužen da provociram i vređam, a to nisam ni delal. Zato bolje da niko niš ne piše ak mu se neš ne sviđa i naiđe na suprotno mišlenje.

Slazem se s Viperom, ali i apeliram na smirivanje tenzija i stopanje lopte. Nema potrebe za prepucavanjima i prozivanjima.

Ali mislim da nije nimalo konstruktivno samo hvaliti kompaniju i nikad im ne prigovarati. Da ljudi nisu prigovarali na ponudu indija, ne bi sigurno bilo ni Injustice i First Light. Mi smo kupci, dajemo im novac, a neki od vas i $50 godisnje za PS+, pa su valjda i stekli pravo na prigovor.
Kao da platite menzu i oni svaki dan serviraju kelj i rotkvice, a vi sutite. Jer nece onda biti motivirani ponekad dati i meso.

Ukusi se razlikuju, i zato, ako vam se ponuda svidja slobodno ih pohvalite, ali i ako vam se ne svidja imate pravo na kritiku.
Ja se osobno vise ne zalim jer ne placam pretplatu. Kad napokon dodje ponuda za koju mislim da zasluzuje moje novce, tada cu i pohvalu poslati uz $50.

svakako sam za smirivanje, ali ne mozes napasti na covjeka jer je rekao da je ponuda za k*** i da mu se ne sviđa... isto si napravio i na PSX-u

Da ljudi nisu prigovarali na ponudu indija, ne bi sigurno bilo ni Injustice i First Light.
Si siguran da je to razlog?

svakako sam za smirivanje, ali ne mozes napasti na covjeka jer je rekao da je ponuda za k*** i da mu se ne sviđa... isto si napravio i na PSX-u
Nisam "napao" čovjeka zbog toga ke mu se ne sviđa, nek ke sere po indie igrama. To su dvije različite stvari. I još ona tvoja izjava "o pravom gameru" na PSX-u. Nemoj me zajebavat. Naughty Dog je počeo kao mali nezavisni studio radeći indie igre, pa gle de su sad. Svi su počeli kao mali developeri, SVI! I to tako ide. Pa vi serite i dalje po indie igrama da ne valjaju, a igrate AAA igre developera koji su počeli kao mali. I budite sretni zbog toga koje postoje ljudi koji će igrati njihove male igre, pa možda izrastu u sjajan studio, a vi serite i dalje po njima.

PSMASTER smiri strasti malo. Previse uzimas neke stvari srcu. Nitko nije "srao" ni po cemu.

Pa vi serite i dalje po indie igrama da ne valjaju
Među njima se znaju nać igre (da igre, remekdjela) poput Rainbow Moona i Guacameleea koje se posve ravnomjerno mogu nositi sa bilo kojim AAA naslovom, al je s druge strane činjenica da se među njima zna nać i hrpa sranja koje ne vrijede ni da ih skineš besplatno putem PS+.

A ti ćeš i takve branit isključivo jer su ekskluzivne za Playstation i "ponosno" ćeš ih stvaljat na Sony 2015 exclusives liste :)

Ima masu kvalitetnih indie igara, al to ne znači da je i cjelokupna indie scena na istoj razini...a tvoja subjektivnost oko Sonya je davno poznata stvar sa kojom definitivno pretjeruješ.

A ti ćeš i takve branit isključivo jer su ekskluzivne za Playstation i "ponosno" ćeš ih stvaljat na Sony 2015 exclusives liste :)
Nema ke. Jeben zaklučak.

Novo - 03.02.2015.

PS4: 
- Apotheon
- Game of Thrones: A Telltale Games Series Ep. 2: The Lost Lords
- Risk

PS3:
- Game of Thrones: A Telltale Games Series Ep. 2: The Lost Lords
- King Oddball
- World Hunter

PS Vita:
- Criminal Girls: Invite Only
- Kick & Fennick
- Reel Fishing: Master’s Challenge
- SpongeBob HeroPants

PS Plus naslovi - Veljača 2015.

PS4:
- Apotheon
- Transistor

PS3:
- Thief
- Yakuza 4

PS Vita:
- Kick & Fennick
- Rogue Legacy

7 dana kasnije

Novo - 10.02.2015.

PS4: 
- Evolve
- Minutes
- Super Stardust Ultra
- Unmechanical: Extended Edition

PS3:
- Chivalry: Medieval Warfare
- Hyper Void
- Unmechanical: Extended Edition

PS Vita:
- Aeterno Blade
- Jungle Rumble: Freedom, Happiness and Bananas
- Minutes

Zutra održavanje na 3 sata :

http://community.eu.playstation.com/t5/PSN-Support/PSN-Maintenance-scheduled-for-Thursday-12th-February/td-p/22981188

Pardon! U četvrtak!

SNK i Konami rasprodaja na US PS Storeu :

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=151485722&postcount=1

Flash Sale :

PS4
Divekick - $4.00 - 60% Off
Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition - $18.00 - 70% Off
Geometry Wars 3: Dimensions - $9.89 - 34% Off
Guilty Gear Xrd Sign - $24.00 - 60% Off
How to Survive: Storm Warning Edition - $8.00 - 60% Off
The Jackbox Party Pack - $10.00 - 60% Off
Knack - $10.00 - 75% Off