bistric Kad je PS Plus update? Danas tokom dana?mislim da će to bit idući tjedan tekA to da, nove igre su tek iduci tjedan. Mislio sam da pita kad ce najaviti koje su igre.
john385 Kad je PS Plus update? Danas tokom dana?mislim da će to bit idući tjedan tekA to da, nove igre su tek iduci tjedan. Mislio sam da pita kad ce najaviti koje su igre.to sam i pitao. znam da je "smjena igara" uvijek prvi tjedan u mjesecu (obicno 4-6.)
gusterko Pročita san da če danas biti objava novih igri na plusu za 4 misecMiro di si vidio da će danas biti objava obično je to srijedom ili četvrtkom Edit: Usput potvrđeno je da će Whoa Dave biti jedna od bespla igara
Miro Mislim da san na N4G vidio, najavili taj usrani Dave i kao danas da če biti objava.Inače i dadu prije objavu jedino je prošli misec bio zajebe
fatamorgana Ja sam negdje procitao da ce 1. odnosno sutra biti objava, a tek 8 da cemo dobit besplatne igre.
bistric PS Plus naslovi - Travanj 2015.PS4:- Aaru's Awakening- Never Alone- Tower of Guns- Woah Dave!PS3:- Aaru's Awakening- Dishonored- Tower of GunsPS Vita:- Killzone: Mercenary- Monster Bag
bistric Svaki mjesec kad vidim ponudu znam da je to jos jedan mjesec kad necu uzeti PS+.I dalje je izgleda meta za pocetak pretplate The Division (ako ne ispadne shit, prvo citam recenzije a tek onda kupujem)
StRiNg Jedino što me zanima je Never Alone i Aaru's Awakening, koji izgleda zanimljiv. Killzone i Dishonored odigrani, ostalo...
gusterko Sa ovom ponudom sam definitivno odlučio da više neću produžiti Ps+ pretplatu multiplayer ne igram ali sam se naivno nadao da će ipak malo poboljšati igre koje daju kad ono ćorak e yebat ga mlad sam još naučiću :)
bistric Novo - 07.04.2015.PS4: - Aaru's Awakening- Bastion- Dark Souls II: Scholar of the First Sin- Krinkle Krusher- Stealth Inc. 2: A Game of Clones- Tower of GunsPS3:- Aaru's Awakening- Dark Souls II: Scholar of the First Sin- Krinkle Krusher- Stealth Inc. 2: A Game of Clones- Tower of GunsPS Vita:- Element4l- Krinkle Krusher- Monster Bag- Stealth Inc. 2: A Game of Clones
bistric Novo - 14.04.2015.PS4: - Mortal Kombat X- Teslagrad- Titan Souls- We Are DoomedPS3:- TeslagradPS Vita:- Best of Arcade Games - Deluxe Edition- Bloxiq- Medieval Defenders- Titan Souls
bistric Novo - 21.04.2015.PS4: - Assassin's Creed Chronicles: China- Infinity Runner- L.A. Cops- Shovel Knight- ZigguratPS3:- Oddworld: Abe’s Oddysee — New ‘N’ Tasty- Shovel KnightPS Vita:- Sayonara UmiharaKawase +- Shovel Knight
bistric Novo - 28.04.2015.PS4: - Broken Age- Omega Quintet- Project Root- Tropico 5PS3:- Paranormal Pursuit: The Gifted One Collector’s Edition- RiskPS Vita:- Broken Age- Project Root- Sketchcross
Blitz From May 6 PlayStation gamers can look forward to Guacamelee! Super Turbo Championship Edition and Ether One on PS4, The Unfinished Swan, Race the Sun and Hohokum across all formats, and Murasaki Baby on PS Vita.Simpa :-P odigrat ce se ponesto