i ja imam SMEĆE od philipsa. ( ovo smeće : http://hdtelevizija.com/2016/02/06/philips-40pft6550-full-hd-android-tv-recenzija/ ) Svaki put kada upalim hdmi 1 (ps4) slika naopačke, kada stisnem gubm zsa stišavanje treba 5 sekundi itd.
Na žalost to je software i mislim da ne uvažavaju reklamacije
Ne znam tko me tjerao na GOVNO od tog tv-a, trebo sam na Sony-a i bok
I moj Philips 40PFT6550 radi neke probleme.
Recimo ako je ištekan iz struje,pa ga se onda ušteka i stavi u standby mode,ponekad treba 10-ak minuta da se daljinac i TV prepoznaju.
Nakon paljenja se događa da prebacivanje programa i potencijalno najgore glasnoća nemogu mjenjati neko vrijeme.
Zato je najbolje da se TV stiša negdje na 15-ak prije eventualnog kompletnog da se poslije poštediš potencijalno iritantne situacije da npr.u 23h il kasnije uoališ TV na nekom vrlo glasnom bloku reklama il nešto.
I da događa se da daljinac neće reagirati po 5-6 sekundi.
Android se neka 3-4 puta ažurirao do sad.
Prvi put je uklonjena Chromenešto aplikacija prije nego sam išao vidjet šta je to,ali je nadograđen Ambilight.
Nisam siguran do kakvih je promjena došlo s ostale 2-3 nadogradnje.
Naučio sam se nositi s nedostacima,jer je Ambilight zbilje nešto posebno.
Prečudno mi je kad je Ambilight isključen dok u mraku igram nešto ili gledam film il šta već.
Pa ga onda uključim.
Držim ga uključenim bar 90% vremena.
Ako je isključen,onda je to tijekom dana.
Ako zbog ničeg drugog,onda zbog Ambilighta mi je drago što sam kupio taj TV.
A ni slika nije loša.
Nije savršena,al je sasvim solidna.
A ovaj član koji ima problema koje je opisao s 10000kn TV-om,bi zbilja trebao otići na servis i tražiti ili popravak ili zamjenu.