Ekipa potrebna mi je pomoc, prosle godine u 5 mjesecu kupio sam telvizor PhilipsPFS8209.sa garnacijom od 5god.
Sa TV.-om sami problemi.
Nece se upaliti - ugasiti.
Ambylight ne prikazuje boju koju bi trebao
Postavke slike se ne zapamte , znaci svaki dan moram isponova mjenjati opcije slike kada se upali tv, za sva 4hdmi-a.
ITD itd
Ovo zadnje ustavri mi najvise smeta iritira sta moram svaki dan ulaziti u postavke slike i mjenjati, doslovno svaki dan.
Najgore od svega svih 7 mjesececi cekam novi softver , trazim rijesenja po internetu kako bi se problemi rijesili, nazalost na forumima svi imaju isti problem, i nemoguce ga je rijesiti.Posto je Philips nesposoban rijestiti te probleme, mozda za nekog lajka nebi mu to smetalo , ali meni kaoj sam da 10000 kuna itekako to smeta.
Zanima me kakva ja prava imam dali mi moraju zamjeniti proizvod novim, dali ste imali slicna iskustva, jer sam poceo pucat po zivcima, najgore od svega tv nije bio nov vec sa izloga po punoj cijeni, ok to je moja greska, sta sam uzeo tv koj je radio preko 5000 sati.
Hvala svima za ikakve pomoc ili sugestiju.
Reklamacija TV-a
isto imam philips tv model 42pfk6549
i sad ja za svaku opciju imam podešen drugačiji stil slike
recimo za gledanje sa sd signala sam podesio standardno , za media player sam podesio mod slike filmovi
za ps4 sam podesio fotografije i tako svaka opcija ima svoj drugačiji stil slike i nema nikakvih problema
e sad možda kod tebe na svim ulazima stoji jedno te isto (standard) pa onda ako to krenes podešavat za jedno , odmah je na drugome ulazu drugačija slika
znači savjetujem ti da za svaki ulaz (hdmi) promijenis stil slike i onda to podesis onako kako tebi odgovara
jer drugog načina na philips tv nema kolko sam ja u ovih godinu i nešto dana skužio
sa ambilight nemam problema, ima nekoliko modova za odabrat
e što se toga tiče da ti se tv ne želi upalit i ugasit , tu je več neki problem
recimo meni se jedno vrijeme tv sam upalio ako je ostao uštekan usb u njega , no do sad sam več skinuo 2 firmware updejta i nemam više tih problema
Imam na sve podeseno na igra, najljepse i najbolje mi tako izgleda, ugasim tv , ponovno upalim i sve se promjeni , da ne pricam o android aplikacijama kao stekaju , wifi ako sam od srece mi ga tv prihvati ako ne moram izvadit kabal iz struje. itd.
Stvarno sam odustao od pronalaska rijesenja jer na philips forumu svatko ima te probleme sa 2014 android tv-om, isto tako napravio 3 puta upadate na novi firmware, ali problemi ostali isti..
Zanima me stavrno prava potrosaca ako je vec netko imao takav slucaj sa tv-om, nije mi problem ostat bez tv-a 45 dana koliko treba, bitno da ga zamjene ili daju neki drugi. kako god.
Jer svaki dan da ja moram mjenjat postavke smjesno, i to sam Philips nemoze popraviti.
ako je neispravno onda na servis i unutar 45 dana ga oni moraju popravit i vratit , 46. dan ti več moraju dati novi tv i ti na to imas pravo
moj bratić je imao nekih problema sa panasonic plazmom pa je nakon 50 dana na kučnu adresu dobio isti takvi novi tv jer se onaj stari nije dao popravit , no u međuvremenu je bio kupio drugi tv pa je ovaj novi bio prodao haha
Dabrich :, ma sto god dali novi dali mi srede to , bas nemam zivaca vise sa tim tv-om, svaka cast ambilightu, ali kad ni on ne funkcionira kako treba (to jest prikaz boja), sutra idem bas da vidim sta ce mi reci.
ma ja sam philips kupio samo radi ambilighta heheh , al da kupujem novi tv nebih više nikad philips uzimao
razlog je taj što je u meniju prespor i stvarno mi se taj daljinski ne sviđa
ma ja sam philips kupio samo radi ambilighta heheh , al da kupujem novi tv nebih više nikad philips uzimaoMa pricaj mi , ambilight me i kupio :)) nazalost , sto se tice slike i ps4 stvarno nemam rijeci, kad se sve postimava sve perfektno ali da ja moram svaki dan to nastimavati, nepada mi vise napamet.Jednostvano Philipsova azurnost u rijesavanju problema i problemi sa samim tv-om katastrofa.
razlog je taj što je u meniju prespor i stvarno mi se taj daljinski ne sviđa
Jos kada je sam Philps napisao da vise nece raditi neka veca azuriranja sa Philipsovim modelima 2014godine, s time su mi sve rekli sta mi je ciniti.
al recimo navukao sam se na taj ambilight skroz , bas daje poseban ugođaj kod filmova i igranja u mraku
i sad kad recimo gledam tv u kuhinji bez ambilighta , jednostavno mi je skroz čudno i negledljivo
i ja imam SMEĆE od philipsa. ( ovo smeće : http://hdtelevizija.com/2016/02/06/philips-40pft6550-full-hd-android-tv-recenzija/ ) Svaki put kada upalim hdmi 1 (ps4) slika naopačke, kada stisnem gubm zsa stišavanje treba 5 sekundi itd.
Na žalost to je software i mislim da ne uvažavaju reklamacije
Ne znam tko me tjerao na GOVNO od tog tv-a, trebo sam na Sony-a i bok
i ja imam SMEĆE od philipsa. ( ovo smeće : http://hdtelevizija.com/2016/02/06/philips-40pft6550-full-hd-android-tv-recenzija/ ) Svaki put kada upalim hdmi 1 (ps4) slika naopačke, kada stisnem gubm zsa stišavanje treba 5 sekundi itd.Nadam se da uvazavaju...sutra provjerim a prekosutra im nosim tv natrag u poslovnicu.
Vjerovatno je i tebe ponio ambylight,
Ne, ja sam odmah to govno isključio. Mene više android, kodi i 800 Hz. I 5 g garancije. Nadam se da će crknuti i da mi daju pare
Zna mi biti crna slika i samo ton ide, sada se slika sama i na filmu okreće. Bože, pošalji grom u tv da dobim parw natrag...
Tapatalk/M4 aqua
ako ti udari grom u kuču onda neče nastradat samo tv , več sva elektronika
i udar groma nejde pod garanciju
i ja imam SMEĆE od philipsa. ( ovo smeće : http://hdtelevizija.com/2016/02/06/philips-40pft6550-full-hd-android-tv-recenzija/ ) Svaki put kada upalim hdmi 1 (ps4) slika naopačke, kada stisnem gubm zsa stišavanje treba 5 sekundi itd.I moj Philips 40PFT6550 radi neke probleme.
Recimo ako je ištekan iz struje,pa ga se onda ušteka i stavi u standby mode,ponekad treba 10-ak minuta da se daljinac i TV prepoznaju.
Nakon paljenja se događa da prebacivanje programa i potencijalno najgore glasnoća nemogu mjenjati neko vrijeme.
Zato je najbolje da se TV stiša negdje na 15-ak prije eventualnog kompletnog da se poslije poštediš potencijalno iritantne situacije da npr.u 23h il kasnije uoališ TV na nekom vrlo glasnom bloku reklama il nešto.
I da događa se da daljinac neće reagirati po 5-6 sekundi.
Android se neka 3-4 puta ažurirao do sad.
Prvi put je uklonjena Chromenešto aplikacija prije nego sam išao vidjet šta je to,ali je nadograđen Ambilight.
Nisam siguran do kakvih je promjena došlo s ostale 2-3 nadogradnje.
Naučio sam se nositi s nedostacima,jer je Ambilight zbilje nešto posebno.
Prečudno mi je kad je Ambilight isključen dok u mraku igram nešto ili gledam film il šta već.
Pa ga onda uključim.
Držim ga uključenim bar 90% vremena.
Ako je isključen,onda je to tijekom dana.
Ako zbog ničeg drugog,onda zbog Ambilighta mi je drago što sam kupio taj TV.
A ni slika nije loša.
Nije savršena,al je sasvim solidna.
A ovaj član koji ima problema koje je opisao s 10000kn TV-om,bi zbilja trebao otići na servis i tražiti ili popravak ili zamjenu.
dakle androit philips ima problema
dobro je što je moj bez androida , več je samo smart tv
dakle androit philips ima problemaNisu li svi Smart TV-i na Androidu?
dobro je što je moj bez androida , več je samo smart tv
Znam da ima TV-a koji ima podršku za recimo YT i još neke stvari,al se iz nekog razloga ne smatraju Smart.
Kako god,velim naučio sam se nositi s manama,tako da generalno gledano uživam u svojem TV-u.
Nakon dužeg vremena sam stavio Mass Effect 2 i to je nešto predobro na Ambilight TV-u. :
Ne , nisu svi smart tv na android bazi
To su sad poceli novije modele stavljat
Poslano sa mog LG-H420 koristeći Tapatalk
tv je poslan na servis, sad sam na cekanju dali ce ga popravljati ili dati da si odaberem nesto drugo za te novce , i sam Philps zna da imaju problema sa softverom kojeg vec 2godine rijesavaju uzaludno, velika steta jer kad se postavke namjeste sve je odlicno
Iskreno falit ce mi amby, ali sta je tu je
amby off http://tinypic.com/view.php?pic=dfx1na&s=9
amby on http://tinypic.com/view.php?pic=ipcrao&s=9
Steta za Philips
Javi kako je prošlo onda.
Mene i dalje svaki put kada upalim hdmi di je plejka slika naopačke pa gasi i pali tv par puta -.-'
i ja ću na servis i toliko ih izmaltretirati da mi daju novac da kupim fino SONY obični tv a ne govno smrdljivo koje samo nosi naslov philips a zapravo niš koristi od telkača.
KAda gledam tekmu jbt, lopta liči na nakupinu piksela koja se teleportira. Mene bi bilo sram to prodavati.
Javili su mi se i rekli da ce zamjeniti maticnu plocu tv-a , cisto sumnjam da ce to napraviti, trazit cu da mi isporuce racun za maticnu koju su mi promjenili kako bi se jamstvo na nju produzilo dodatnih 5godina, moje misljenje je da ce ga resetirat skroz softverski na nulu, kao da je iz kutije i isporucit ga nazat. Zamjenu za drugi mi nisu dali trenutno, ukoliko se nastave javljati isti problemi vracam ga opet.
Jasno, sve traži dokumentirano. Meni je muka više od tv-a, tako mi i treba kada slušam majmuna u dućanu a ne sebe i nasjednem na android koji ni ne koristim -.-'
Mijenjati matičnu je suludo, pa kao da promijeniš cijeli tv jbt. bolje odmah dati novo i bok...