Daj se smiri, koji ti je vrag? Igra nije tehnički krš. Performance mode je broken i vjerojatno će to patchati.
Zahtjevna je. Netrebam ništa istražiti jer igram na pc-u, probao na PS5 i pišem kako jeste.
Igra radi koliko je god moguće na trenutnoj tehnologiji, iznimno igrivo. Tehnički krš je CB77, bio ili jeste nebitno. Osim par bugova koje smo naveli u temi, što je normalno obzirom na proceduralne levele. Da 720p rezolucija bode u oči, bode ako se fokusiraš ali FSR ili koji vrag već koriste na PS5 dobro to maskira.
Unreal engine 5 nije ispao najbolje, malo su preračunali performanse.
Ove priče o nesposobnim developerima slušamo od PS1, svaku generaciju, kad se nešto ne izvodi dobro ili je ambiciozno seremo po developerima.
Pun mi je kufer više takvog vrijeđanja nečijeg truda i profesije. Ajmo onda vas par znalaca pokažite kako se programira i radi igra za 3 ili više platformi.
Izuzeci postoje, poput CB77, Watchdogs Legion i tak nešto, Lichdom Battlemage.
I dok to pišem, igram, uspoređujem malo, PS5Pro nema smisla za nas postojeće korisnike. Neke igre ne skaliraju toliko dobro rastom rezolucije i detalja, a de je tek RT, osim u framerateu i većoj rezoluciji neće biti pomaka. Pomaci koji su jedva vidljivi average korisniku.
Uzmi u obzir da trenutno postoji jedna igra gdje postoji razlika između PS5 i PC-a vidljiva na prvi pogled a to je Returnal. Cyberpunk77 uz maks RT ali to je extrem. Sve ostalo je nebitno za igranje, pogotovo po vrućinama sada. Jebe mi se za maks detalje i 4k kad mi PC baca 420W topline u sobu iako imam klimu.