TITANXIS ZigguratVertigo Ovaj od druge fotke ti je zanimljiv oblak. 😆 Znao sam da "brko" ima prste u ovakvom vremenu. Šalu na stranu ali danas je druga runda sa ovim fucking vremenom.
oxi Tu je prošao upravo neverin, puno kiše, jedan nalet vjetra i malo tuče. Ali čini mi se da je to to. Edit: ali ovo nije bura, ovo je neki mix juga i nečega, nosi sa mora. Edit2: Evo 20 min kasnije kao da ništa nije bilo
Fenix U ZG krenulo grubo, a na kraju kamilica u usporedbi s prekjučer. I onda vidim ovo, kao da je netko namjerno prevrnuo
TITANXIS Fenix Meni izgleda kao da su ih tako sa nanjerom oborili na pod da se ne oštete u slučaju neke veče oluje.
Brijac Kod mene se bor danas skroz nagnuo u stranu i korjenje se počelo čupati pa ću ga morati srušiti.
Tuhy Ja nisam nikakav paničar kaj se vremena tiče, al ne pamtim da sam ikad vozil po takvom prolomu oblaka ko danas. Doslovno ne vidiš 15-20 metri ispred sebe, kiša gusta ko da je magla, vjetar ju onak luđački nosi i još se smračilo ko da je 9 navečer. Baš onak, zajebano…
chono Zero Kamp je devastiran Tuhy ja sam uletio u to sranje na autoputu i jos je bila tuca. Kolegi je razbilo vjetrobran na Audiju, a drugom na Hyundaiu. Opel nista
Zero Ne znam, kažu da su najebali neki u kampu u Novigradu. Jel to možda tvoj teren @fensisuperstar ?
fensisuperstar Ja radim u vrsaru. Sad sam se vratio. Ja ne znam kak moje stabalce izdrzalo u vrtu… @moschus to si ti slikao ili nasao online?
moschus fensisuperstar nisam ja, sa FB grupe o kampiranju! Mi smo bili u Adriatik Primostenu do jucer, vrijeme perfektno bez ijednog oblacka.
TITANXIS fensisuperstar Na put toj pijavici stavim svoju konzolu sa diskom TLoU-a pa da vidim hoće li se usudit.