buz Ja sam doma pobjegao s posla da si spasim auto, međutim izgleda da nas je zaobišlo to skroz, par kapi je palo tu.
Zero Kad vidim ovo što je Chono stavio, mislim da nije vrijeme da počnemo više graditi podzemne i natkrivene garaže, vrijeme je da počnemo graditi nuklearna skloništa.: (
Deadwalker Da, u Varaždinu noćas roknula tuča, probudila nas. Srećom autu ništa nije bilo, iako je ostao vani. Sada vidim dolazi novo sranje, baš divno.
doctorfreak Nešto se gadno sjebalo…bilo je i ranijih godina ovakvih padalina..ali ova konstanta zadnjih 30 godina sigurno ne…barem ne u 7.mj
Brijac Meni isto vani ostao, nije mi se dalo zajebavati s garazom, ali eto nema crtice na njemu srećom.
Zero Kod nas je palo, ali auto mi izgleda kao da sam vozio rally koliki je to bio drek od kiše. Perem samo vjetrobransko staklo,a sutra se nadam nekoj čistijoj kiši. Sad kad sam to rekao, vjerojatno će tuča.🤣
foggy U 1 ujutro lagano nevrijeme, slicno kao neki dan ali blaze sto se vjetra tice, uz led velicine pola sake. Auti su oke, nije bilo stete, ali jebo me pas ak vise mirno spavam ovih dana.
Kikiller foggy Taman se kod tebe istrošio led izgleda jer je kod mene bio veličine lješnjaka samo, taman oko 1.
foggy Kikiller Genesis U 1 ujutro je i kod nas palo, mislim da nije isti oblak. Nije se vidjelo metar u daljinu kak je oluja nosila kisu, isto kao onaj najgori dan. Srecom vjetar je bio slabiji ali je poprilicno puhalo, najgore od svega sta kisa pada prema zraku pa je uslo u otvor na krovu i malo curilo ispod 🙁 Imam posla ovih dana, nema sta
doctorfreak Trenutno u Zagorju grmljavinu kakvu nisam doživio u svojih 30 i kusur godina. Ovo je sve samo ne normalno.
buz Meni je, srećom, najveći problem ovog vremena kaj moram kositi non stop, nisam nikad kosio ovako u 7. i 8. mjesecu.