Kikiller When I got nothing to say, I usually talk about the weather. Tema namijenjena o vremenu. Prognoze i posljedice, slike i tekstovi. Sve na jednom mjestu. Ima nas od svugdje tako da možemo jedne druge obavještavati o promjenama koje dolaze.
Zero Naoblačilo se. Padat će i danas (jučer je valjda iznenadilo i ove što prognoziraju). Ali kontam da ne bi trebalo biti nekog nevremena jer je vani već malo osvježilo i sinoć barem kod nas u Slavoniji nije bilo tako strašno. Za sljedeće dane isto vidim padat će kiša, ali te dugoročne prognoze pogotovo možeš objesiti mačku o rep. Ovo je postalo kao seizmologija. Znate mi ne možemo predvidjeti potrese, ali kad bude neki jači, obično bude serija uzastopnih koji mogu ali i ne moraju biti jači od prethodnog.🤔
klinjo Ovo je najava za danas... Jučer su točno pogodili za prognozu. Volel bi da su u krivu za danas, al ovo izgleda da sotona osobno dolazi na odmor u Hrvatsku.
Kikiller Nas u Virovitici je stukao led prije tjedan dana. Do tada nas je redovito obilazilo, Povuče Drava i Bilogora. Od tuče sad svi pušu na hadno. Svi u panici kad stiže oblak, trče, parkiraju aute, opća panika. Ovakav oblak je jučer bio opet
Fenix Koji je ovo kurac, sve je porusilo. Auto sam u zadnji sekund pomaknuo i sad molim boga da ne lomi stabla do njega
Flipper https://www.index.hr/vijesti/clanak/strasno-nevrijeme-u-zagrebu-totalni-kaos-zbog-vjetra-i-obilne-kise/2480853.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
chono Ok, izgleda uzasno, ali budimo realni jedna prava bura bi odnijela pola Zagreba koliko je grad dotrajao
Zero chono Tako nekako. Ne sumnjam da će se opet kriviti državu što su im zgrade dotrajale i što sami ništa ne ulažu u obnovu i samo čekaju pomoć da posao popravka štete od nepogoda besplatno odradi netko drugi, jer eto, ako si u metropoli, sve bi ti trebalo biti servirano besplatno ili jeftinije od ostatka države. Ništa drugačije nije ni s Holdingom gdje se desetljećima ne ulaže u infrastrukturu, pa onda vodovodne cijevi i sve ostalo krene pucati ili rikavati jedno za drugim. A dok je Banditić bio na vlasti sve super, nitko ništa ne vidi.
TITANXIS Nema se novaca za obnovu jer sve sad poskupilo a tek uz nevrijeme vidiš koliko je nešto dotrajalo. Em se kralo i sad uz vlast koja nije dorasla ovakvim problemima, sve skupa dobitna kombinacija da se može reći da smo u k.
Deadwalker Uspio pobjeći iz Zagreba taman prije ovog vremenskog ludila, no na pola puta prema Varaždinu fino uletio u ogromnu kišurinu i toliko jak vjetar da mi je gurao auto po cesti. Stigao doma čitav, koliko vidim po kvartu, za sada srecom nije bilo neke štete.
TITANXIS Ovo sa britancem mi izgleda ko fake, možda se varam ali takvu ja vodenu površinu napravim začas u blenderu