FFA Community bira najbolje iz filmske umjetnosti u zadnjih godinu dana.

NAJVEĆE RAZOČARENJE

Fantastic Four

Aloha

Hitman: Agent 47

The Last Witch Hunter

Pixels

8 dana kasnije

Dodaj na listu Mad Max najgori film prošle godine i največe razočaranje u prošloj godini

Po čemu je najgori film i po čemu je najveće razočarenje ?

Pusti covjeka, njemu je jedina zabava u zivotu filmovima dat 1.

Po čemu je najgori film i po čemu je najveće razočarenje ?
Gluplji gori dosadniji film ne pantin da san gleda.

Nikakve veze sa prvim remek dijelovima nikakve veze sa ničim, nafalili ga neznam zašto pa onda svi uzjahali i nastavili faliti, skim god san prilča (uživo ili preko moba ne ovo dopisivanje) su također nasrali film...u biti neznan nikoga ko je i nafalio film...

I Max je u filmu sporedna uloga

Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2

Gluplji gori dosadniji film ne pantin da san gleda.

Nikakve veze sa prvim remek dijelovima nikakve veze sa ničim, nafalili ga neznam zašto pa onda svi uzjahali i nastavili faliti, skim god san prilča (uživo ili preko moba ne ovo dopisivanje) su također nasrali film...u biti neznan nikoga ko je i nafalio film...
Nemaš ti pojma.

Mene stvarno najviše zanima, dal se stvarno radi o skroz drugačijem ukusu, ili jednostavno potreba za prcanjem drugih

Mene stvarno najviše zanima, dal se stvarno radi o skroz drugačijem ukusu, ili jednostavno potreba za prcanjem drugih
A nije tajna da volin prcati ali za ovaj isprdak ne prcan, ne poznajen apsolutno nikoga kome se fim svidio.

Razočaranje je i veče jer ste ga nafalili kao da je doša novi Isus

I meni je super novi Mad Max, ono dosadno smeće od prvog dijela nisam ni do kraja mogao pogledat od dosade.

ne poznajen apsolutno nikoga kome se fim svidio.
Tu i ja spadam, nasilu sam pogledao do kraja... I također nisam od nikoga uzivo cuo neke pohvale, najbolja je bila "nista posebno" :(

Mad Max me također razočarao....

Meni se Mad Max baš dopao.

A za ove filmove gore upitno je jesu li uopće razočaranja. Da bi te nešto razočaralo moraš imati određena očekivanja, a sumnjam da se itko veselio Last Witch Hunteru.

A i Pixels. Adam Sandler... Ne znam na koji način je to moglo ispasti dobro.

Razočaranje je i veče jer ste ga nafalili kao da je doša novi Isus
Slazem se da se ovdje neke stvari znaju nahajpat do neba ali opet si sam kriv jer si do sada vec trebao nauciti da je forum poznat po uskakanju u hype train za bilo koji veci film, pogotovo za capeshit filmove.
Samo pogledaj situaciju s Deadpoolom, ja do sada nisam vidio ocijenu manju od devetke, i tko zna mozda se stvarno radi o 9/10 filmu ali povijest nam govori da to najvjerojatnje nije slucaj.

Fant4stic, film je izgledao super na trailerima, mračan i ozbiljan a ispao koma