Stronghold
Uzima se cim izade
Prvo Clock Tower, a sad Stronghold? Double rations, great!
- Uređivano
Zao mi je sto nema vise ovakvih igara koje kroz retro grafiku pokusavaju ostvariti fotorealizam. Imamo ili fokus na apstrakciju, ili fokus na pixel-art i njene varijante ili na pravi fotorealizam AAA igara i onih nesto manjeg budzeta pojavom UE5.
Desperados, Commandos, Stronghold, Cossacks… Nedostaje mi taj graficki stil.
Izasao Definitive Edition, uzeo sam i to!
Eto probao malo i vrhunski su odradili posao. Nadam se da ce, kako si napisao, poslusat fanove i vratiti skirmish.
Ja sam odmah roknuo kampanju i cim je pocela prva misija i prvi taktovi glazbe, odmah desni krose nostalgije me pogodio u bradu. Tocno sam imao onaj osjecaj kao u djetinjstvu kada sam igrao, vratili se mirisi, misli i neki spokoj u meni, kada sam bio bez briga, udubljen u taj srednji vijek, drvene palisade i bijele zidine. Malo me steglo oko srca i sa knedlom u grlu vratio vjeru u igre i ono sto nam dragi naslovi mogu uciniti, kako nas mogu vratiti kroz vrijeme i doprijeti do zaboravljenih sjecanja.
Opet udaram po igri non stop, pored Jedi Survivora i AoE4. Jednostavno jedna od najboljih igara ikad proizedenih. Nije ni cudo da nemogu ponoviti ovakvu kvalitetu, ovo se dogada jednom u 30 godina, ovakav naslov. Sve se poklopilo i sve je odradeno minimalisticki maksimalno
Obozavam zadnju misiju od Snakea. Dva dvorca i siege, nema ljepseg i boljeg