F_i_C_O Na PCu možeš nekupovat igre Zezam se malo. Ali ako već spominjemo sharing, možeš proučit ovu opciju share na Steamu:
http://store.steampowered.com/promotion/familysharing
Igrao sam na PS3 i Xbox 360 gotovo cijeli studenstki vijek i ne žalim ni minute. Odlične mašine na igranje, ali jednostavno ja se nisam našao u tome. Ograničenost stroja isključivo na gaming, nemogućnost nadogradnje i zatvorenost su mi bile glavne prepreke. Gaming PC je ono što mi najviše odgovara i najviše leži, a ulaganje u njega mi nikako nije "bacanje" love. Obožavam novi komad hardwarea i modularnost, te uživam u novim proizvodima i slaganju konfiguracija. Naravno sve ovo pišem isključivo za sebe.
Što se tiče Tuhyevog posta, totalno pogrešno, pročitaj cijelu raspravu pažljivije.
Procitao
Can all Steam games be shared with friends and family?
No, due to technical limitations, some Steam games may be unavailable for sharing. For example, titles that require an additional third-party key, account, or subscription in order to play cannot be shared between accounts.
Can two users share a library and both play at the same time?
No, a shared library may only be accessed by one user at a time.
When I authorize a device to lend my library to others, do I limit my own ability to access and play my games?
As the account holder, you may always access and play your games at any time. If you decide to start playing when another user is already playing one of your games, he/she will be given a few minutes to either purchase the game or quit playing.
Bezveze...na plejki mogu oba dva igraća istovremeno igrat sheranu igru
Al dobro na kraju se sve svodi na to da svatko ima svoj ukus, nekome igranje preko kontrolera jednostavno ne leži , neko tko će se htjeti igrati isključivo na pc-u će dat 7-8k kuna za dobar pc , a tko nece uzet ce konzolu i nekakav basic pc za posao/multimediju.