voltriz Evo ja cu ti iz prve ruke reci da je superiornija. Pogotovo ako probas one kese za pecenje i stavis adekvatne zacine, nema dalje
Fenix buz nisam nikad probao cijelo u af, ali mislim da ni ne stane (osim ako je bas neko malo). Pecnica je i dalje zakon za baš pečenja Btw, zdrava verzija za pecnicu, doslovno bez ikakvih zacina i ulja. Polozite cijelo pile na saku soli, 180 i zaboravite sat vremena. Vrh ispadne
Zero Hajfajv @buz. Dojmovi u odnosu na onu Tefalovu od 4,2l stižu nakon što to detaljnije testiram u nadolazećim tjednima, kako bi bili objektivni.🤣
prayer Friteze na stranu, da li je tko imao prilike korisiti Rice Cooker? Čitam i kegu se svakakvi recepti napraviti jako brzo i ukusno
Zero prayer Mikrovalnu sigurno imaš, ne? Uzmeš tupperware za to i to je to. Ja ga imam i ono, dobra je stvar za tako nešto…dok ne skužiš da si alergičan na rižu (ja😅). Od tih "cheat pomagala" ja sam si još davno nabavio i kuhalo za jaja s obzirom da to ide svaki dan za doručak uz sendvič.
prayer Zero Haha a imam ali bih htio nešto dedicated jer po svemu sto sam vidio mo se čini kao dobra stvar pa pitam za iskustva. Kad smo već kod jaja, ja sam is uzeo neke silikonske košarice i pošpricam malo ulja na njih, razbijem jaje i ispecem si ih u fritezu
Tzereen Ekipa, kaj velite, jel bolje uzet optigrill ili air fryer? Skroz različita dva uređaja, znam, ali znam i da ste ona hvalili. Namjena je ista - peć meso i prilog. Dobili smo 100 eura za home and cook, pa gledam na kaj da ih potrošimo sad.
Tzereen buz jel Tefal dobar za to? Znam da optigrill njihov hvalite, ali ne znam jesu li im i sir fryeri dobri?
Zero IMO friteza, čisto jer je dvojba između dva uređaja od kojih je jedan puno svestraniji. I uzmi od minimalno 7,5l. Ova gore Tefalova koju sam uzeo mi je vrh. Puno veća - prostorno i bolja cirkulacija, tiša i rešetka koja je još jednostavnija za pranje.
Tzereen Evo, birali između easy fry mega i easy fry and gril XXL. Uzeli prvi. Ispod 100 eura trenutno.
zx68 Kupio bi fritezu na vrući zrak a neznam ništa apsolutno i tome. Ako neko ime nek napiše kako to funkcionira i šta sve može peć u tome i slično. I neke preporuke molim koju da kupim vidim ima puno modela i proizvođača. Dao bio 50-60 evra. Hvala
Tuhy zx68 Odvoji 10 minuta i prelistaj topic, imaš preporuka za par modela. Ja u svojoj najčešće pečem piletinu, ribu i pomfri, ali može se svašta nutra pripremat. Sve vrste mesa, lazanje, povrće, riblji štapići, kroketi, nuggeti, jaja na oko (majke mi)…kolegica veli da je i kestene pekla.