Brijac fensisuperstar To je nešto tipa Valheim ili? Mislim znam za igru i da sve najviše spominje kad se traži nešto slično Valheimu, ali ne znam koliko je slično, je li skroz na istu foru ili..
fensisuperstar Brijac "slično". Svijet nije randomized za početak. ali zajebi ti to da ti objašnjavam budem ti snimio kratki video kako to izgleda kad ja igram. uploada se edit: snimit ću nešto kraće sad sam skužio da je pol sata.
Torgue Bivša Humble Bundle ekipa je pokrenula digiphile.co, stranicu u maniri starog HB-a. Glavne cake su dva bunta mjesečno i mogućnost zamjene neiskorištenih ključeva za in-store kredit. Debitantska kolekcija se sastoji od immersive simova. Više informacija o nastanku i funkcioniranju stranice možete naći ovdje.
escoban prayer Evo toliko je faljiva pa sad ide nasigurno 🤣 Sad nemoze falit sa jednom izjavom ce biti u pravu
prayer escoban Pa koliko znam u vezi svih stvari vezanih za Xbox u zadnje vrijeme je bio u pravu. Možda ne bude na Steam Day 1, ali na njihovom launcheru bi svakako moglo biti. Ali to su sve istine i neistine dok je dođe neka konkretna vijest
escoban prayer Koliko ja znam on se kunio u sve sta mu je sveto, da Xbox neradi na niti jednom PS5 portu.
DarkPunisher escoban ma teski jazo, a ovo nije ni leak nego njegovo cisto nagadanje. Po meni ce puknut day n day na svom PC launcheru, pa nakon godinu dana na steam.
escoban DarkPunisher A znam da baca bombe, jer on ima inside informacije kao i ja… Radi za WindowsCentral pise neistine i gluposti…
prayer escoban Ma vidio to danas, ja sam iskreno do sada mislio da je tip donekle pouzdan a samo baljazga pizdarije. Ali nakon najave SM i valjda sada lagani boom PC konzola se nebi ni čudio da ne izdaju igre na PC više.
prayer @escoban EDIT: izbrisan je post, navodno to da će day 1 biti na PC je “njegovo mišljenje” i ovo drugo je zapravo “čuo od nekoga”. Koji skico EDIT 2: EDIT 3: a jebo ga Bog https://xcancel.com/JezCorden/status/1989728119914389679?s=20