Tuhy Odličan mjesec, da. Ovo izgleda nadrealno dobro. Nešto ala Helldivers iz prvog lica, free to play. Zasad samo PC. Nadam se da će doći i na PS5.
zontra Silent Hill 2 Remake će se sa guštom odigrat. Ali imam 2 pitanja: Kakav je ovaj Until Dawn remake, tj. jel isto kao i original samo sa poboljšanom grafikom? Jer prije par godina sam replayao original i još se super drži tako da ako nema nekih većih novotarija nema mi baš smisla opet igrat. Mislim nekad i odigrat neke Yakuza igre, znam da je Like a Dragon nastavak sa potpuno novim likom pa me zanima jel se isplati to odigrati prvo ili bolje da odigram koji Kiwami da se bolje upoznam sa univerzumom?
sanzo zontra nisam igrao, ali koliko sam pratio original je ostao bolja igra jer su promijenili neke gameplay mehanike ne samo grafiku u remakeu Počni sa Zero. Igra je odličan uvod u serijal, a i prva je kronološki.
solidmerlin zontra UD remake ne moras igrati drugacija je vizuelno i ima opcije pristupacnosti. Yakuza LaD je fantasticna igra, nakon nje sam mislio krenuti serijal od Nule ali primjetih da pocetak price na isti kalup plus slobodna borba mi nije sjela kao ona na poteze pa sam odustao od prijasnjih nastavaka.
Miro prayer Bas san jucer trial verziju skinuo nisan jos proba ali cini se zanimljivo Rogue lite ja to moran probati
prayer Miro Droga žešća, sada odigrao dva sata u komadu. Morao sam ugasiti igru jer nebi do sutra stao - za te pare je no brainer kupiti! I još najbolje, igra kao da je napravljena za Steam Deck @fensisuperstar
Miro DarkPunisher A baš me Renda jucer pitao Ja san doda na wish listu ali necu uzimati jos jer neman kad to igrati Jedva cekan godisnji i onda 24h na dan igran da sve porjesavan