Ne mogu vjerovati :( definitivno najdraži gaming site i najbolje video recenzije. Iako već nekoliko godina ne gledam (pogledam svake prijestupne) od 2007 do 2012 sam stalno visio na GT. I kad se sjetim da su nekad svi prvi traileri uglavnom dolazili na GT..
FF VII remake reakcija damn
https://www.youtube.com/watch?v=WY1p8ZgvqYM
Po meni će Game Spot doživit istu ili sličnu sudbinu.
To mi je jedan od najdražih Youtube videa ikad.Možda i najdraži.
10-ak sekundi prije nego počne Shenmue 3 video,onaj lik lijevo do cure,veli nešto kak je profesionalac i kak je vratio smirenost(il kak se već composure točno prevađa).
I onda slijedi ludnica.
Nisam siguran koja reakcija je bila luđa heh.
Inaće nisam fan tih reakcijskih videa,al činjenica da su ludjeli uživo,a ne na snimku,dok su s nekih drugih sajtova bili više-manje smrtno ozbiljni,me motivirala da ih češće pratim.
Čini mi se da je čak netko složio usporedbu njihove reakcije vs GiantBomb il tako nekim.
Ja sam tako jako rikavao od smijeha gledajući baš ovaj video njihove reakcije,da me sve grlo boljelo.
Jednom sam u busu gledao njihovu reakciju(sa slušalicama).Sve mi bilo neugodno,jer sam imao problema suzdržavat se od glasnog smijeha da sam morao prekinuti gledanje.
No i onda se nisam sasvim mogao prestat smijati.
Tek nakon što sam ih pogledao 10+ puta,mogao sam normalno bez pauziranja pogledati ovaj video.
Ja se nadam da Gamespota neće snać ta sudbina.
Možda tvorac Gametrailersa dobi 500 miljona $ na tamo nekoj američkoj lutriji,pa ponovno okupi ekipu... .