chono7 Golden Joystick Awards 2015 Najbolja originalna igra: Bloodborne Najbolja priča: The Witcher 3: Wild Hunt Najbolji vizualni dizajn: The Witcher 3: Wild Hunt Najbolji zvuk: Ori and the Blind Forest Najbolja multiplayer igra: Grand Theft Auto Online Najbolja Indie igra: Kerbal Space Program Obiteljska igra: Splatoon Playfire najviše igrano: Grand Theft Auto V Najbolji gaming trenutak: The Witcher 3: Wild Hunt Gaming ličnost: PewDiePie eSport ikona: Anders Blume (Counter Strike: Global Offensive) Studio godine: CD Projekt RED Inovacija godine: FPS mod u Grand Theft Auto V Gaming platforma godine: Steam Izvedba godine: Ashly Burch (Life is Strange) PlayStation igra godine: Bloodborne Xbox igra godine: Ori and the Blind Forest Nintendo igra godine: Splatoon PC igra godine: Grand Theft Auto V Najišćekivanija igra: Fallout 4 Igra godine: The Witcher 3: Wild Hunt Izbor kritičara: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Najbolja mobilna igra: Fallout Shelter
weky Mislim da u CD Projektovom šupku nije bilo dovoljno mjesta za još jednu joystick nagradu. Jebote koje uvlačenje bez temelja.
chono7 Batman je bio drugi za GOTY po broju glasova.. Presudio fijasko na PCu. A gle gaming platform of the year: STEAM.
Nexus Trebao je dignuti najbolji vizualni dizajn ili audio...barem to.Nije zaslužila takva igretina da ne dobije niti jednu nagradu.Isto tako kako je gaming platforma Steam? To je servis...isto kao PSN,XBL,Origin itd.Trebali su jednostavno staviti PC po tome.Inače već ne znam koliko godina unazad piše da je Steam najbolja gaming platforma tako da nije iznenađenje.
chono7 Ma witcher ga ubio. Ima više mapa, ogroman broj lokacija na tim mapama, interijera i raznolikosti, pa sveukupno dere ove godine.
Nexus Ja govorim o svom iskustvu sa Batsom, a ti o Witcheru.Bats je trebao dobiti pokoju nagradu i tjt. ne govorim o sveukupnoj pobjedi.Barem u audio djelu koji je osvojio Ori : od svih mogućih igara...
chono7 Da, za audio je mogao. Jednostavno kompleksnije je i daleko veće od Orija i trebalo je sve to snimit. Za Steam sam napisao jer piše platforma! wtf!?
Nexus Pa da piše platforma, a ne servis.Trebalo bi umjesto Steam jednostavno pisati PC, ako je runner up ilitiga drugi bio pod PS4, a ne PSN.Isto tako da u nagradi za best performance tj. izvedba godine nije bio Joker u Batsu. Šteta.
chono7 Pa da piše platforma, a ne servis.Trebalo bi umjesto Steam jednostavno pisati PC, ako je runner up ilitiga drugi bio pod PS4, a ne PSN.Isto tako da u nagradi za best performance tj. izvedba godine nije bio Joker u Batsu. Šteta.Opet me nisi razumio.. Naglasio sam to za Steam, jer su stavili platforma, a servis je.
Nexus Pa da piše platforma, a ne servis.Trebalo bi umjesto Steam jednostavno pisati PC, ako je runner up ilitiga drugi bio pod PS4, a ne PSN.Isto tako da u nagradi za best performance tj. izvedba godine nije bio Joker u Batsu. Šteta.Opet me nisi razumio.. Naglasio sam to za Steam, jer su stavili platforma, a servis je.Aha pa da to sam i ja primijetio pa me čudiloZato sam i napisao gore.Zadnje 3 godine isto tako piše
Nexus Bit će Alan Wake 2! :http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=184189916&postcount=1Moš pojasniti koje platforme?Neće linkani sajt da otvori.