Može pomoć? Kupio sam na Eneba.com 2 top up kartice za US store. Naravno ključevi iskorišteni.
Otvorim ticket:
1.šalju me Sony live chatu i da im screenam razgovor, tu traže datum i vrijeme aktivacije
2.Sony support traži račun i neće dati info radi sigurnosnih razloga, šalju mi mail gdje im moram poslati račun top up kartica.
3.šaljem screenshotove razgovora agentu, on meni isti mail
4.Šaljem mail Sonyu sa računima iz Enebe.
5.U međuvremenu od Enebe dolazi mail da će zatvoriti ticket u roku 48 sati, drugi agent.
6.šaljem mail da to ne rade jer čekam odgovor Sonya, odgovori treći agent da ipak neće
7.Nakon 5 dana Sony odgovara da nisu mogli validirati račune sa Enebe, znači sivo tržište i neka se javim selleru.
8.sve screenshotove šaljem Enebi, javi se taj treći agent, pravi mutav neka mu pošaljem slike live chata lol.
9.tu sam popizdio, napisao što ih ide, da me vrte u krug i ne čitaju razgovore, mijenjaju agente i prijete zatvaranjem ticketa.
Pitam ih, ZAŠTO NISU PITALI SELLERA KAD SU KLJUČEVI AKTIVIRANI POŠTO IH OČITO NABAVLJA OD SONYA I BLIŽE JE NAVEDENON INFORMACIJI
10.dobivam mail da su ključevi aktivirani nakon moje kupnje i da moram pribaviti dokaz za drugačije inače zatvore ticket. Šalju srdačne pozdrave.
Znači PRODAVAČ može varati i nikom ništa.
@Fenix
Molim ako ne problem da staviš u neku drugu temu sukladno sadržaju ali da bude čitana. Neka igrači vide kakvi su prevaranti na Eneba.com
Iako se radi o simboličnom iznosu od ukupno 35 dolara.
Ako želiš mogu ti privat poslati sve.
EDIT: kupnja je bila preko paypala, možda da se javim njima direkt za fraud? Sa dokazima naravno.