herc @Flipper Ja samo ne znam zašto forsiraju taj 3D… Vizualno, sve igre nakon Smoking mirror djeluju jadno po tom pitanju. Prva 2 nastavka su imali najviše šarma baš zbog toga. Ali, ajde.. Neka ih…
member herc Slažem se. Broken Sword je serijal koji sam preskočio i već godinama se želim uhvatit u koštac krenut s tim. Još da izbace za Switch…
Deadwalker https://twitter.com/benjisales/status/1694397208458572253?s=46&t=4aVM7SMMoyWE4de8TfAxjw Prvo su ih maknuli sa SWTOR projekta, sada 50 ljudi u BioWareu dobiva otkaz. EA bome reže troškove.
Zero Baš mi djeluju kao tipični EA studio koji je uskoro za upokojiti. Ako novi DA flopne ili bude nešto na razini DA 2 (dakle, nedovoljno 85-90+ dobro), kontam da bi se to moglo i dogoditi. Doslovno svi bitni su već davno dignuli sidro iz tog studija.
pravednik Series S resolution 768x436p (PS2 rezolucija)🤭 PS5, XSX - 1280x720p 😆 Welcome to 2023. uf 2007.
chono pravednik citao sam za tu igru da se 4090 muci nativno 4k ako se ne varam. Jebote UE5 je reklamiran kao ultimativni engine next gena, a ono lagani kaos
pravednik Bokte dragi treba meknuti Unreal Engine 5 sa konzola i bilo koje grafičke ispod RTX 4090. Ovo je užas i vidi se da nije spremno za ovu generaciju. God of War Ragnarok izgleda bolje na oko iako nema toliko tehnologije.
pravednik Pardon, Series S ima rezoluciju tipične PS2 igre. Hah Majke ti isusove, smijali smo se CD Projektu.
Deadwalker BioWare lays off senior writing staff as part of its recent job cuts Već vidim da će Mass Effect koji je još u pretprodukciji imati blistavu budućnost.
StarFox_N Deadwalker Nikada neću prežaliti ME. Meni i dan danas najbolji SF univerzum. Baš nešto posebno.
Zero Bilo bi idealno da predaju palicu Obsidianu s ME, sad bi imali i dovoljno sredstava za igru tog kalibra. Ali eto, u idealnom svijetu ne bi ni razglabali o tome, dok bi Bioware i dalje bio nezavisan studio sa starom ekipom.
Fico Zero Ali mislim da treba biti i realan pa reci da Mass Effecta i Dragon Agea ne bi bilo bez EA-a. To su pare koje su omogucile da BioWare napravi pravu malu revoluciju gurajuci RPG zanr u puni AAA prostor. Nazalost, EA je ujedno i nanjusio pare i dogodilo se sto se dogodilo.