Torgue Vicarious Visions, studio koji je napravio remakeove Crash Bandicoot PS 1 trilogije i Tony Hawk Pro Skater 1+2, službeno pripojen Blizzardu
herc Gdje su nestala vremena kada su glavni kriteriji za ulazak u game industriju bile sposobnosti s kojima možeš doprinijeti kvaliteti razvoja igre, a ne kojeg si spola?
chono herc previse forsaju ovo, a cim nesto forsiras nije dobro. Napravis kontra efekt. Gdje su nestala vremena Carmacka i ekipe?
doktor1 Forgive Me Father is a dark retro horror FPS set in a comic book style world inspired by the novels of H.P. Lovecraft
krpa doktor1 Igra se već par dana, vrijedi preporučiti zajedno sa Kingdom of the Dead kao dva vizualno ugodna ovogodišnja indie horror FPS-a sa zanimljivim idejama.
doktor1 Na poslu popodne vidio da je igra izašla, došo doma i uzeo na GOGu... Odmah navalio i igro od 22:30 do 00:30, hehe Dosta je teška igra, ali zarazna i otkačena
krpa doktor1 Slažem se, nije baš najlaganija igra iako nisam nigdje značajnije zapeo (zasad). Vuče igrati ful. 🙂
Tzereen Oni fakat postaju ruglo gaming industrije. Ne kužim ih uopće više. Nakon onog kaj je bilo su fakat trebali šutit, ne obećavati ništa i samo se javit s novim stvarima. Ko No Man's Sky npr. Fakat nemaju više ništa kredibiliteta.
TITANXIS weky Ja baš maloprije to prvi put vidio na yt a nisam u ovu temu ulazio već dugo pa sam to htio stavit a vidim da si ti več. Mene ovakva igra može kupit na prvu, Solidno mi izgleda.
bosscorelli Torgue Od pocetka je izgledala genericno i vec videno, ali manje od 10 igraca... fkt porazavajuce.
Torgue Torgue Babylon's Fall ima manje od 10 igrača na Steamu. Scratch that. Babylon's Fall ima samo jednog igrača na Steamu.
Deadwalker Čini se da Cyberpunk ekspanzija dolazi “iduće godine.” https://www.theverge.com/2022/4/14/23025441/cyberpunk-2077-expansion-2023-cdpr