pravednik DarkPunisher Nije. Prodaja pokazuje kvalitetu. Možemo mi govoriti što hoćemo ali Rockstat je Rockstar. GTA je GTA. Pojam za igre u punom smislu riječi. To ti je kult, brend, fenomen, čak i moja baka zna za GTA ali spomeni joj Metal Gear samo će te čudno gledati.
Brijac Pitanje, gdje kupiti u HR one thumb grips za dualshock 4? Ne znam kako bi izguglao da mi izbaci naše dućane, a ne amazon i slično.
ThaUrban Brijac Evo recimo http://www.goblin.hr/playstation-4/ps4-dualshock-4-silikonska-navlaka-za-analogne-tipke-4x-novo napisao sam navlake za dualshock 4, ali tu baca navlake za cijeli joystick, pa otvaraj malo hehe
weky Brijac Ne znam kako bi izguglao da mi izbaci naše dućane, a ne amazon i slično. To je i meni glupo. Da bar Google ima opciju "Pretražujte samo rezultate na hrvatskom".
Tuhy Mrvicu prevelike cijene u odnosu na GP, al treba vidjet kakva bi bila ponuda igara. Neću se zaletavati s nikakvim komentarima i predviđanjima, treba vidjet konkretno što će bit i onda odvagnut dal se isplati uopće razmatrat il ne.
pravednik master_x Hahaha Nema šanse. Moraš biti glup za dati 60 dolara svaka 3 mjeseca. Niti ovaj Gold nije nešto uglavnom. Sve ispod se ne isplati jer više niti free igre neće davati nego samo porez na ONLINE play. Pohlepa će ih skupo koštati. Pored gamepassa ovo je smijeh.
AbelKOsMos Znaci silver kosta 24.99 i 29.99 a naj skuplja verzija ima game streaming i ps3,ps4 i ps5 game streaming. Ovo je tesko amaterski fejk. Il neko u soniju nema pojma sta rdi.