sanzo chono ako se broji za 100% zone i ulazi u trofej onda spada u collectable. Slobodno googlaj brojeve, mogu nac i tocan za horizon, znam da je oko 100 samo je dugo proslo od kad sam igrao. Za AC san prije par dana gledao za trofej.
chono sanzo da, imas pravo, stavili su loot boxeve u trofej... Majko mila 🤦♂️ Kako je @StarFox_N napisao, zivot je prekratak za ovo Edit: DLSS stize u MS flight simulator https://www.tomshardware.com/news/microsoft-flight-simulator-will-receive-dlss-support-this-year?utm_source=facebook.com&utm_content=tomsguide&utm_campaign=socialflow&utm_medium=social
Nexus chono Velika stvar za MS Flight Simulator. Po meni još uvijek jedina punokrvna next gen igra sa next gen techom. I dalje ne mogu vjerovati kako dobro izgleda. DLSS će stvarno pomoći jako puno.
maverick AbelKOsMos jos jedna printaona love. Ali na drugu stranu nije ni tesko s obzirom kakva im je jadna konkurencija lol
Tzereen Drago mi je da je SkillUp rekao o ovoj igri kaj je rekao. I upravo zbog ovakvih igara sam ja i dalje skeptičan prema Nintendetu. Dajte mi Bayonette i takve igre, ne ovo.
AbelKOsMos Stranica za PSVR2 je Live...to je to, stranica je live https://www.playstation.com/en-us/ps-vr2/ I GTA V next gen poboljsanja ili sta ve
fensisuperstar @chono7 to se tako radi. najveći poe league launch ikad. 0 errora, serveri rade savršeno, igra ne puca 🙂
maverick AbelKOsMos samo da Bayonetta 3 ne useru sa gasom, a kasnije neka rade sta hoce. Sad barem znamo u kojem smijeru idu pa cu bojkotirati naredne projekte.
Fico AbelKOsMos Iiiii da digitalno dere. Vidi se i po tome koliko akauntova ima za sve i svašta, a očito će postati mnogobrojniji i međusobno povezaniji. Sve ide u smjeru čiste digitalizacije.
AbelKOsMos maverick Bayonetta ce ostat Bayonetta to je vec u izradi dugo, tako da tu nece nista dirati.
maverick AbelKOsMos nadam se... digitalno dere. Za ocekivati. Omjer digitalije naspram fizikalije ce samo rasti. Iduca generacija konzola, ako je bude u ovakvom obliku, ce biti skroz digitalija. Jedino Nintendo je upitan.