Veigue
Ja sam igrao samo prvi dio na prvom Xboxu i bio mi je fkt dobar. Navodno da je dvojka malo lošija dok se sa trojkom otišlo u neke čudne vode...makar tako internet kaže.
Mislim da sam ovo već rekao i izvinjavam se ako se ponavljam, ali moram opet...
Crk'o sam od smijeha kad sam vidio igru koja se odvija u svijetu koji izgleda kao da je smješten u Srednjem vijeku, a možeš kupiti kondome.
Multiplayer jer posebna uživancija bila; par ačivmenta je i vezano za MP. Jedan od njih je onaj da se oženiš za drugog igrača. Uletim ti ja tako nekoj ženski i počnem se upucavat. Kao, sweet talk, ''tvoj ženski lik je seksi'' spike (i ja sam sa ženskom igrao), zaprosim ju, ona sretno pristane, kupim joj kuću, poševimo se, šaljem joj ljubavne poruke... a valjda nije skužila da joj je mikrofon ostao upaljen. Ženska igra, a s njom u sobi dečko i gleda. Ona se smije na moje izljeve ljubavi, a frajera čuješ svako malo ''what the fuck, what is happening...'' dok im nisam rekao da je mic upaljen.
Ne možeš to zaboraviti.
Posudim ti igru ako hoćeš - ali ne prodam - pa da znaš kakva je; ako ti se svidi, naruči si izvana.
Oš?