Nikad mi nisu bile jasne te nagrade kritičara za igre koje još nisu ni blizu izlaska.
Al evo malo moj osvrt na E3 2016
Ova Zelda je neopravdano tak nahajpana.
Svijet kao triput veći od Skyrima, a baš me zanima kolko će bit contenta u igri.
100 eura da će svijet bit ko Shadow of Mordor, prostranstvo prekriveno neprijateljima + dva, tri grada, shopa i više non-hostile NPC likova.
Oprema, naravno neće bit vidljiva na samom Linku jer japanci neznaju modelirat 30 modela armora nego samo zakelje statse. Al dobro, možda je to samo moja ciničnost prema JRPG žanru temeljena na tisućama klonova jedne te iste igre i 127 nastavaka istog IPa.
Ok, Zelda nije JRPG per se, al do sad su stvari bile takve i sumnjam da je Nintendo, firma koja već više od 30 godina milka četri ista IPa sposoban za neki veći kreativni iskorak od "svijet je triput veći od Skyrima".
Sve ovo isto vrijedi i za FFV koji, ajde priznajem ima prekrasne vizuale, ali teško da može ponudit nešto više od dvanajstice kaj se tiče mehanike same igre.
Da ne mislite da pljujem samo po japancima, Horizon Zero Dawn mi isto izgleda. Open World eye candy sa contentom na razini DLC naslova (čitaj Shadow of Mordor ili Order 1886).
Death Stranding izgleda zanimljivo. Definitivno imam ogromna očekivanja od Kojime. Bojim se samo da se igra ne pretvori u neki art projekt dostojan studentice na trećoj godini filozofije.
Spider-Man PS4 me uz Mass Effect Andromedu najviše razveselio. Skeptičan jesam, najviše zbog polovičnih igara koje smo viđali, al poznavajući Insomniac mislim da možemo očekivati u najmanju ruku najbolju Spider-Man igru, a vrlo vjerojatno i više.
Andromeda me razočarala u pogledu količine prikazanog. Jasno mi je da si Bioware ne želi priuštit ponovo dvojku kad su praktički otrkili sve prije izlaska, al mogli su složit neki cinematic trailer od minutu i pol.
Fora mi je Tempest, ona Asarica je slatka, a to kaj je ženska protagonistica prikazana premjerno mi je ful fora jer sam igrao sa Femshepom, a i fora mi je kaj pizde ovi gamergate debili.
Onaj biker sa zombićima mi je totalno The Last of Us spinoff, HUD i sve. Moguće da su zombiće stavili ko placeholder da ne spoilaju.
Microsoft samo ljepo kopa rupu ispod Xboxa, činjenica da sve u buduće izlazi za PC što je super. Ono što nije super je to će nam nametnut igre kao aplikacije što je smrt PC platforme. Fuck Steam.
Battlefield 1 ima cepeline. Jej!
Veseli me veći fokus na kampanju jer u multiplayeru nemreju ponudit apsolutno ništa novo osim 5 map packa za 70 dolara.
Mislim da je to sve kaj sam imao za srat.