herc
Kad sam vidio na fejsu baš mi je došlo toplo oko srca. Jer sam fan od 1999 kad sam prvi put zaigrao Resi 3 Nemesis. Nisam mogao vjerovati koliko je sve dobro napravljeno i grafika koja je izgledala kao za pravo.
Toliko me oduševila igra da sam krenuo sve prelaziti. Rezati članke iz PSX, Gameplay, Playstation magazin. Još imam to doma u jednom fasciklu.
Onda najava da rade Remake, Zero pa i 4 za GC. Puklo mi je srce od tuge jer neću moći igrati day one. Prošlo je 4 godine ali dok si klinac tih 4 godine se činilo kao vječnost. Najdraža mama mi je kupila GC 2005 ili 2006 sa nekoliko igri ❤️ ali bez Resi igara. Krenula je misija di naći REmake i Zero jer nitko od mojih frendova nije imao GC, a kamoli te igre. Nekako sam uspio naći (nije bilo lako) na netu za Crovortex i od njih sam kupio nove novcate igre. Morali su naručiti iz Engleske ili tako nešto pa sam još čekao sigurno mjesec dana.
Kad je napokon došao taj dan (poštar sa igrama) i prvi susret sa REmake i poslje Zero ajme ej. Ne znam s čim bi usporedio. Možda sa prvim sexom kojeg sam toliko želio i htio, a nikako da se desi. Onda kad sam ga stavio, točno se sjećam osmijeha i sreće. I poslje ponosan hod do doma jer sam napokon i to doživio 😃
Hvala Capcom!